2777
2789
عنوان

مینی‌مالیستی

| مشاهده متن کامل بحث + 28075 بازدید | 1158 پست
در مورد ماگ و فلاسک ✨️دو تا ماگ برا دم دستی دارم از دم نوش تا چای و... استفاده داریم یدونه سایز کوچی ...

من ماگ ندارم

فلاسک یک عدد که برای پیک نیک و مسافرت استفاده میشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها من دیروز سریع رفتم توی حمام.... سه تا شامپو خالی کشیدم بیرون. یک کم مرتب کردم و اومدم بیرون.. ...

قند و برنج و رشته رو تو اینا نگه میدارم. 

شکر و آرد فعلا توی دو تا بانکه بزرگ ازین درب زردا هستن  میخوام دو تا دیگه ازینا بخرم برای شکر و آرد

چایی هم تو شیشه کنار حبوبات و ادویه و...

وای از این خرده ریزای اشپزخونه

منم باید چندتا ظرف فریزری از این شفاف ها بخرم فعلا به اونا علاقمند شدم

قند ما برای مهمان فقط می خریم که الان ریختم تو یکی از این ظرفهای فریزری گذاشتم تو یخچال [هم توش دیده میشه هم مربع ومستطیل مرتب چیده میشه روی هم،هم ارزون هم نمی شکنه،هم سبک هم راحت شسته میشه]

شادی صدام کنید
وقتی دائم استفاده میکنید چرا باید چیزیشون بشه اگر دوستشون ندارید ببخشید اما اگر مورد پسند شما هستند ...

دوسشون دارم و استفاده میکنم منظورم اینه لب پر و اینا نمیشن 

بچه ها من دیروز سریع رفتم توی حمام.... سه تا شامپو خالی کشیدم بیرون. یک کم مرتب کردم و اومدم بیرون.. ...

ما مصرف قند و شکرمون  خیلی کمه!!!! شخصا از قند متنفرم😑😑😑 اگه جایی مهمون باشیم و چیزی برای کنار چای نباشه مجبور میشم بخورم !!!! تو خونه اصلا !! همسرم هم اگه خرما باشه اصلا سمت قند نمیره !!!! ولی همیشه یکم داریم خونه برای قندون ها چون بعضی اشخاص چای رو فقط با قند میخورن ! 

منم از این سرویس های اورانوس دارم داخل اون گذاشتم 

اما شکر چون برای کیک و دسر استفاده میشه مصرفمون  بیشتره ! شکر هم بانکه داره !!هم داخل کابینت هم یه کوچیک تر رو کابینت !!!!! 

چای هم بانکه تزیینی دارم میریزم داخل اون !!! 

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

تقدیم به شما دوستان. راستی درباره رنگ اشیاومنزل هم در مینیمال بودن چیزی  دکر شده یا نه؟

به زیباییت نناز به تبی بند است ؛ به مالت نناز به شبی بند است. با خدا باش پادشاهی کن، بی حیا باش هر چه خواهی کن. تا توانی دلی به دست آور دل شکستن هنر نمی باشد.زمین گرده و محاله رفتاری که با دیگران کردی کسی  سرت نیاره.عاشق خدا و ۱۴ معصوم هستم. دنیا فانی ست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10585893/%D8%AE%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%85%D8%A7%DB%8C-%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%84%DB%8C%D8%B3%D8%AA-%DA%86%D9%86%D8%AF-%D8%AA%D8%A7-%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3-%D8%AF%D8%A7%D8%B1%DB%8C%D9%86

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9689700/%D8%AE%D9%88%D9%86%D9%87-%D9%85%DB%8C%D9%86%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%84-%D9%85%D9%86

دوستان دوتا هم تاپیک مربوط له تاپیک ما بود گذاشتم  نکات خوبشو بگیریم

سلام دوستان

بحث ماگ هست😅😅😅من خیلی ماگ دارم۴۰+ شایدم بیشتر.

خیلی دوسشون دارم.تنها وسیله ای که زیاد ازش داریم همین ماگه و تمام.

شوهرم خیلی وقتا بهم میگه مثلا ظرف دردار بگیر یا چاقو بگیر من هیچ وقت این جور چیزارو تعدادشو زیاد نمیکنم.

فلاکس یدونه دوقلو دارم و یدونه فکر کنم ۱ لیتری.

قبلا ۴ تا بودن رد کردم.اینارو هم باید نگهدارم چون شوهرم داشتن فلاکس رو تو هر خونه ای واجب میدونه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم

برای ظرف قند و هم قبلا سرویس اورانوس داشتم از کارتنش درنیاورده فروختم.

دوتا بانکه شول هم خریدم برای شکر و قند.چون کیک هم زیاد میپزم یه ظرف هم برای ارد گرفتم.

سطل برنجمم لعابیه.ظرفاشون همشکل نیست ولی خوب مرتبه.

ما هیچ تر از هیچ/پی هیچ/دویدیم/جز هیچ/دراین هیچ/دگر هیچ/ندیدیم