2777
2789
عنوان

فکر نمیکردم طاقت بیارم

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 25 پست
خب خوبه که یه جورایی حرفت رو زدی که تهش واست نشه حسرت طوری نیس انشاالله خوشبخت بشی

هر کاریم کنی باز حسرته تهه قلبت هست،بگذریم

ایشالله هممون زیر سایه حضرت زهرا خوشبخت شیم🥲

ارزوهاتو فالو کن🙃💚مطمئن باش یروز بک میدن🙂

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه بدی نبود،خوشبخت شهمن ب واسطه این،انقدر قشنگ با امام حسین و اهل بیت صمیمی تر و نزدیک تر شدم😍چی ا ...

همینکه به قولی با هم سعی نکرده چند نفرو هندل کنه یعنی ادم با شخصیتیه که ارزش دوست داشته شدن داشته 

توام ضرر نکردی حداقل تکلیفت مشخص شده 

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

باز شرف داشته با توام نیومده تو رابطه همتون رو بخوابونه تو اب نمکنمردیم و تعهدم دیدیم تو این روابطشا ...

همتونو😂😂😂😂سوالایی هست تو سرم ولی دیگه وقتش نیست،شوهر دوستم ب دوستم گفته ۲ سال ایناست تو رابطه بوده،پس چرا ب من اصرار میکرد اونهمه🤔حالا الله و اعلم

ممنونم ولی فعلا زده شدم😂♥️

خداروشکر که تکلیفت روشن شده... و زندگی ادامه داره و خدا مهربون... منم همچین تجربه ای داشتم در گذشته. ...

اخ اخ اره بلاتکلیفی دیوونم کرده بود

حداقل الان ی پانسمان هست باهاش زخمتو ببندی،زخم سرباز خیلی بدتره

هفته پیش ک شنیدم حالم خیلی بدتر بود،اما الان با اینکه از خودش شنیدم،اروم ترم خدارو شکر🥲

همینکه به قولی با هم سعی نکرده چند نفرو هندل کنه یعنی ادم با شخصیتیه که ارزش دوست داشته شدن داشته تو ...

اره پشیمون نیستم از خوش اومدنم،چون چیزیو از دست ندادم چیزیو اضافه کرد بهم😇زندگیه دیگه،هر ورقش یچیزیه،بخوام با هر ورقش خورد شم ک نمیتونم زندگی کنم😇

اخ اخ اره بلاتکلیفی دیوونم کرده بودحداقل الان ی پانسمان هست باهاش زخمتو ببندی،زخم سرباز خیلی بدترههف ...

خوشحالم برات... 

امیدورام بهترین هایی که صلاحته سر راهت قرار بگیرن و بهترین زندگی رو با دست خودتون بسازید... 

خوشحالم برات... امیدورام بهترین هایی که صلاحته سر راهت قرار بگیرن و بهترین زندگی رو با دست خودتون بس ...

ممنون قربون شما😍به همچنین💜