2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 125 پست
دلت بمونه پیش کسی که به روی خودت و خانوادت چاقو کشیده!!!!نمیدونم چی بگم ! خدا انشالله نجاتت بده…

خوبی هم داشت خب

روزای خیلی خوبی هم داشتیم همش بدی نبوده بخاطر اونا

و اینک همش میکم شاید من مقصرم

نمی‌دونم چی میشه که بعضی خانما استاندار شون میاد پایین اما عزیزم اینو بدون چند یال دیگه ب خودت بابت ...

اره می‌دونم اما دودل بودنم سر اینه ک شاید من مقصرم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن بخاطر خوبیایی ک داشتهبد مطلق نبود واقعا خوبی هم داشتو اینک من خودم حاضر جوابم همش خودمو مقصر میدون ...

عزیزم کسی که چاقو می کشه توانایی اسیب رسوندن داره. مگه روش اب داغ پاشیدی که میگی چاقو کشیدنش در جواب عادیه ؟ حاضر جوابی کردی اونم با حرف چپ و راستت می کرد طبیعی بود . نه که مثل قاتلا حتی اداشو دربیاره . در هر حال فکر می کنم خودت دلت نمی خواد طلاق بگیری و در نهایت هر چی هم بگیم تصمیمت قطعیه . فقط ازت خواااااهش می کنم تا وقتی مطمئن نشدی این ادم اصلاح شده بچه به این دنیای سخت و بیرحم نیار 

طبیعیه بخاطرزمانی که صرف این رابطه کردی،انرژیی که گذاشتی،احساساتت که آسیب دیده ،ناراحت بشی،غصه بخوری ...

همش میگم شاید مقصرم شاید حاضر جواب تبودم اینجوزی نمیشد

صددرصد طلاق و بلاک از کل زندگی!این واست شوهر نمیشه! دلتم پیشش نمونه! فردا با یه بچه برمیگردی خونه پ ...

همش افکار اینک مقصرم من حاضر جوابم من اشتباه کردم توی جونمه

تو فقط وابسته شدی وابسته.عزیزم رهاش کن بذار بره بعد یه مدت میفهمی که درست انتخاب کردی.ولی کلا نمیدو ...

میدونی بد مطلق نبود اخه یا اینقد فرشته بود ک باورت نمیشد یا هیولا حدوسط نداشت

منم دودلم چون همش سرزنش میکنم خودمو ک مقصرم

ببخشید من چیز مثبتی توی تعریفاتت ندیدم از همسرتو اینکه مردی که به زنش فحش ناموسی میده و چاقو میکشه ن ...

خوبیش اینه ک خیلی مهربون دلسوز فداکار وقتی خوب بود فرشته بود بهترین ادم عصبی میشد هیولا

حد وسط نداشت 

منم اک دودلم چون همش میکم شاید من مقصرم

تعریف من از آدم خوب و مهربون خیلی فرق داره!چیزی که شما تعریف کردی از نظر من یه لات و لاابالیه نه آدم ...

وقتی خوب بود فرشته بود خیلی عالی عصبی میشد هیولا حدوسط نداشت

یا بجنگ ودرستش کن تاقبل اینکه برید زیریه سقفیااینکه درست نشد تصمیمتو بگیر جداشو هرموقع هم فکرکردی پش ...

من مشاوره خاستم اومد مشاورمم کف باید تست بده من بفهمم اختلال داره یا ن

ک نداد

گفتم خونتو از ساختمون مامانت باید ببری گف ن خرج کردم بازسازی کردم پدرم دراومده قبول نکر

کلا میخاس خالی خالی برگردم منم برنگشنم

وقتی خوب بود فرشته بود خیلی عالی عصبی میشد هیولا حدوسط نداشت

خب این آدم نرمال نیست

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
خوبیش اینه ک خیلی مهربون دلسوز فداکار وقتی خوب بود فرشته بود بهترین ادم عصبی میشد هیولاحد وسط نداشت ...

به اختلال مرزی مبتلاست . اذیت میشی . هیچی قرار نیست درست بشه . بهت محبت می کنه که بتونه نگهت داره برای روزایی که حالش خوب نیست کیسه بوکس داشته باشه . 

الکی خودتو مقصر ندون حاضر جوابی هم که کنی طرف نباید چاقو بکشه

میدونی هم فشار مالی زیادی روش بود هم مامانش خیلی میزفت توی مخش

ازاینورم با من دعواش میشد 

انگار دیگ مخش رد داد

ولی بازم توجیحی ندارع کارش من خودم قبول دارم ک باید جداشم

فقط خود خوری داره نابودم میکنه

تلاشم نکرد اخه اصلا