2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم شمابودین چیکار میکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 124 پست

عزیزم 

خدا بت ارامش بده من دوستپسرم این مدلی مریض شدم

مریض

میترسم ازش چون بی کسو کاره از کسی حساب نمیبره 

چند بارم گفت میام ماشین داداشات اتیش میکنم

لطفا اگر امضام رو دیدی دعا کن معلم شم..تو ناامیدی مطلق هستم 🥲

از طرف من به پدر و مادرت بگو تا وقتی شما منو انقدر ارزشمند نمی بینید و یک خونه بنام زدن رو خواسته زی ...

ن خانوادم نمیگن ک 

مشاورم میگف

میگف خاستت نا معقول بود وگرن خانوادم ک اصلا کلا میگن جداشو

متاهل هستین؟

تقریبا همسن مادر من هستین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم خدا بت ارامش بده من دوستپسرم این مدلی مریض شدممریضمیترسم ازش چون بی کسو کاره از کسی حساب نمیبر ...

اینم دقیقن از کسی حساب نمیبره کسیو نداره

چن سالته؟

ن خانوادم نمیگن ک مشاورم میگفمیگف خاستت نا معقول بود وگرن خانوادم ک اصلا کلا میگن جداشومتاهل هستین؟ت ...

اره عزیزم متاهلم ولی چون دیر ازدواج کردم زیاد شبیه همسن و سالهام نیستم ☺️ جوانی کردم ، تجربه کردم ، عجله نکردم . البته اشتباه هم تا دلت بخواد کردم . گذر زمان ادمو اب دیده می کنه . بعدا به گذشته نگاه می کنی خودت خنده ات می گیره که چقدر زندگی رو سخت گرفته بودی به خودت .سن ات خیلی کمه . کلی فرصت و کلی راه پیش رو داری . برای هیچ چیزی دیر نیست .