2777
2789
عنوان

حس میکنم شدم امین فردین سایت

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 43 پست
منم زیاد اینجا فعالیت نمیکنمبیشتر به عنوان کاربر خاموش هستم{بدون داشتن حساب کاربری؛از بعضی محتواها ا ...

و اینکه اینو باید در نظر بگیریم که اینجا هر قشر آدمی وجود داره

آدم ها با سطح فکر، فرهنگ، تحصیلات، عقاید و.... متفاوت 

من تو کاربریم اصلیم حتی اشاره کردم که خیلی از تاپیک های جنجالی ممکنه توسط خود اتاق فکر و ادمین ها زده بشه برای سئو و بازدید بیشتر که کاربریم تعلیق شد

خوب خیلی پیش میاد که آدم ها بر حسب اتفاق و پیشامدها یه روزی پولدار و یه روزی بی پول باشن و یا یه روز ...

من نگفتم هرکی یکبار گفت پول ندارم و دفعه بعد گفت خیلی پولدارم؛دروغ میگه

بعضی شوآف های الکی کاملا مشخصه طرف داره خالی میبنده

دختربچه ای که سوال علوم کلاس نهم داره و تاپیک راجع به اولین بار عاشق شدن میزنه؛بعیده سه بار زایمان سزارین کرده باشه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

و اینکه اینو باید در نظر بگیریم که اینجا هر قشر آدمی وجود دارهآدم ها با سطح فکر، فرهنگ، تحصیلات، عقا ...

این سایت و سیاست هاش خیلی زیاد جای گفتگو داره و من خیلی حرف ها دارم که بگم و به شما ثابت کنم که چقدر منفعت مالی داره این سایت برای گردانندگانش ولی خوب متاسفانه تعلیق میکنن

من نگفتم هرکی یکبار گفت پول ندارم و دفعه بعد گفت خیلی پولدارم؛دروغ میگهبعضی شوآف های الکی کاملا مشخص ...

این که خوبه 

یه دختر بچه بود خودشو جای مادرش جا میزد می اومد از زبون مادرش تاپیک میزد

مثلا میگفت امروز دخترم میخواست با دوستاش بره سینما من نزاشتم خدا لعنتم کنه بیاید فحشم بدید که انقدر مادر بدی هستم 😄🤦‍♀️

و اینکه اینو باید در نظر بگیریم که اینجا هر قشر آدمی وجود دارهآدم ها با سطح فکر، فرهنگ، تحصیلات، عقا ...

حقیتش منم فکر میکنم بعضی کارها برای بازدید بیشتره

مثلا اینکه از یک کاربر خاص با ذکر اسم در تاپیک های دیگه میگن و بقیه رو تشویق میکنند که برن اون تاپیک هارو بخونن

حقیتش منم فکر میکنم بعضی کارها برای بازدید بیشترهمثلا اینکه از یک کاربر خاص با ذکر اسم در تاپیک های ...

یکی از دلایلی که حذف تاپیک تو این سایت تقریبا داره به مرحله غیر ممکن میرسه همین بحث سئو و بازدید بیشتره

چون شما هر کلمه ای که تو گوگل سرچ کنید و یا هر سوالی که داشته باشید اولین یا دمین سایتی که گوگل بهتون معرفی میکنه این سایته چون دایره لغاتش زیاده و درباره هر موضوعی داخلش تاپیک هست

منظورم از کاربر فیک کاربر ضد و نقیض بودیکبار میگه پول ندارم؛تورو خدا بهم کار بدینیکبار میگه خارج دار ...

چون توی زندگی خودم خیلی چیزا ضد و نقیص هست پس قضاوت نمیکنم 

هیچکدوم از اینهایی که گفتی هم آسیبی به بقیه نمیرسونه 

و اینجا اینستاگرام نیست که کاربر ها فالوور جمع کنن و تبلیغات انجام بدن و نیازی به امین فردین نداره

به نظرم بهتره  به جای این حواشی راجب کاربر های زن نما بیشتر صحبت بشه 

شما نگی هم من تاحدودی حدس هایی میزنم

من هم در دهه 90 حساب کاربری داشتم

اما بعضی رفتارها باعث شد دیگه نیام و رمزم رو فراموش کردم و برای همین مجدد اکانت ساختم و احتمالا از فردا هم دیگه نیام

چون کلیییی کار ریخته سرم و استراحت بسه  

یکی از دلایلی که حذف تاپیک تو این سایت تقریبا داره به مرحله غیر ممکن میرسه همین بحث سئو و بازدید بیش ...

و با هر سرچ درباره هر موضوع عامیانه و روزمره ای شما دعوت میشید به این سایت چون درباره همه چی اینجا تاپیک هست و هر ورود هر بازدید میشه سئوی بیشتر و رتبه بالاتر در گوگل و تبلیغات و درآمد بیشتر

دقیقا 

خیلی دیدم که  توی بعضی از روز های خاص تاپیک هایی که قبلاً میترکیدن شدن پربازدید 

دقیقا خیلی دیدم که توی بعضی از روز های خاص تاپیک هایی که قبلاً میترکیدن شدن پربازدید

معمولا این مدل تاپیک ها میدونن چه ساعت هایی زده بشن و چه عنوانی براشون در نظر گرفته بشه که دیگران رو جذب کنه برای ورود به تاپیک و گذاشتن کامنت

چون توی زندگی خودم خیلی چیزا ضد و نقیص هست پس قضاوت نمیکنم هیچکدوم از اینهایی که گفتی هم آسیبی به بق ...

وقتی یک کاربر میاد از خرج سیصد میلیونی ماهانه ش میگه؛واقعا اثرات نامناسبی روی نوجوان 13 14 ای که پدرش کارمند ساده هست میذاره

کسی که تا به حال تجربه زایمان؛خیانت و... نداره با مشاوره های بی موردش میتونه به کسی که کامنت هاش رو میخونه آسیب بزنه

افرادی که شخصیت نمایشی دارند؛فقط دنبال تحسین و تایید گرفتن از دیگران هستند؛خیلی اهمیتی ندارد فالوور بگیرند یا نه...آنها فقط میخواهند دیده شود حتی به قیمت پنهان شدن پشت یک اکانت بی نام و نشون