2777
2789
عنوان

حس میکنم شدم امین فردین سایت

98 بازدید | 43 پست

اول از همه بگم من اصلا طرفدار ایشون نیستم

چند روز پیش بخاطر یک سانحه کوچیک مجبور شدم پاهام رو عمل کنم و سه چهار روزی هست که خونه نشین شدم

تو این مدت فقط پادکست گوش میدم و سریال میبینم و میام نی نی سایت

از روی بیکاری؛تاپیک های بعضی افراد که گاها کامنت جالبی گذاشته بودن و رو بررسی کردم و فهمیدم چقدرررر کاربر فیک زیاد داریم!!!!!

البته قبلش هم میدونستم تو هر مدیا و پلتفرمی کلی شخصیت خیالی هستند اما تصور نمیکردم اینقدر باشن

پ.ن1:لطفا اسم کاربری رو نیارید و کسی رو تگ نکنید؛چون دیروز یک تاپیک زدم و از این موضوع گفتم و متاسفانه بعضی ها اون افراد دروغگو رو تگ کردن و تاپیکم پرید

پ.ن2:من قصد توهین یا مسخره کردن کسی رو ندارم؛چون من اصلا کسی رو نمیشناسم  

پ.ن3:اگر به اختلال شخصیت نمایشی مبتلا هستید یا همان HPD؛بهترین کمک اینه که به فکر درمانش باشید...شاید اکسپت شدن از کاربرهای اینجا حالتون رو موقتا خوب کنه اما قطعا در دنیای واقعی خیلی ضربه میخورید

پ.ن4:مجددا تاکید میکنم بنده از روی بیکاری به دلیل چهار روز خانه نشینی این تاپیک را زده ام و هیچ قصد و غرضی ندارم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من وقتی میبینم کسی با تاپیک سرکاری وقت و انرژی و روان بقیه رو به بازی میگیره و مطمئن باشم که درست فکر میکنم رک میگم

وقتی ببینم کاربر مرد توی تاپیک جنسیه رک میگم

اگه کاربر مرد با هویت زن فعال باشه رک میگم

انشالله همیشه سلامتی باشه

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

خب خیلیا تاپیک فیک میزنن واسه اینکه شناسایی نشن خیلیا هم پلتفرم اینجا رو با اینستاگرام اشتباه گرفتن

منظورم از کاربر فیک کاربر ضد و نقیض بود

یکبار میگه پول ندارم؛تورو خدا بهم کار بدین

یکبار میگه خارج دارم داروسازی میخونم

یکی دیگه میاد میگه معدلم19.93شده

یک تاپیک دیگه کارنامه شو گذاشته که کلی نمره زیر19 داره و تاپیک دیگه تاکید کرده اصلا ترمیم نکرده

یکی میاد میگه شوهرم طلاسازی داره و سالی چندبار میریم سفر خارج

تاپیک دیگه دنبال دندانپزشک ارزون هست چون چهار تا از دندوناش پوسیده

یکی دیگه تو تاپیک های زایمان فعال هست و از زایمان هاش و سختی هاش میگه

تاپیک علوم نهم میزنه

و.....

منظورم از کاربر فیک کاربر ضد و نقیض بودیکبار میگه پول ندارم؛تورو خدا بهم کار بدینیکبار میگه خارج دار ...

دقیقا اینجور کاربرا دنبال توجه هستن و انرژی ومپایر هستن

سلام. میشه منو هیچ جا تگ نکنید؟ مرسی مرسی

معمولا تو تاپیک های جنجالی نمیرم خیلی کم پیش میاد برم ببینم چیه که پر بازدید شدهکلا شاید تو تاپیک ها ...

منم زیاد اینجا فعالیت نمیکنم

بیشتر به عنوان کاربر خاموش هستم{بدون داشتن حساب کاربری؛از بعضی محتواها استفاده میکردم}

اما برام جالب بود که:

اولا حدود سی درصد کاربرا یا کنکوری هستند یا متوسطه اول و دوم

حدود سی درصد هم تخیلاتشون رو میان شوآف میکنن

منظورم از کاربر فیک کاربر ضد و نقیض بودیکبار میگه پول ندارم؛تورو خدا بهم کار بدینیکبار میگه خارج دار ...

خوب خیلی پیش میاد که آدم ها بر حسب اتفاق و پیشامدها یه روزی پولدار و یه روزی بی پول باشن 

و یا یه روزی نمرات خوب و یا یه برهه ای نمرات افتضاح داشته باشن 

این دلیل بر فیک بودن نیست

من خودم از کاربرهای خیلی خیلی قدیمی سایت هستم ودیگه از طرز نوشتار یه کاربر میفهمم که نیت و منظورش چیه 

کاربری اصلیم هم تعلیق شده و تازه اینو زدم

مثلا تو کاربری اصلیم تاپیک دارم که شغل همسر من خاصه (یه شغل پردرآمد هست) ولی چند مدت پیش محل کارش آتیش گرفت و جوری شد که ما هفته پیش سر ۷۰۰ هزار تومن با هم جنگ و دعوا کردیم 

یادمه مثلا یکی تاپیکامو خونده بود که تو چجوری همسرت درآمدش خوبه و شغلش فلانه ولی مستاجری و نمی دونست که اکثر آقایون مثل همسر من سرمایه در گردش چقدر براشون مهمه ترجیح میدن پول خونه رو باهاش کار کنن 

اینا دلیل بر دروغ بودن نمیشه

تاپیک های دروغ و آدم های بیمار رو به راحتی میشه تشخیص داد

منم زیاد اینجا فعالیت نمیکنمبیشتر به عنوان کاربر خاموش هستم{بدون داشتن حساب کاربری؛از بعضی محتواها ا ...

خیلی از کاربرهایی که تاپیک های جنجالی دروغ مینویسن دختر بچه یا پسر بچه های زیر ۲۰ سال و یا حتی زیر ۲۵ سال هستن 

میگم بچه چون هنوز به بلوغ فکری نرسیدن

خوب خیلی پیش میاد که آدم ها بر حسب اتفاق و پیشامدها یه روزی پولدار و یه روزی بی پول باشن و یا یه روز ...

تاکید کرده بود معدل دیپلمش 19.93 هست

و جای دیگه کارنامه دیپلمش رو گذاشته بود