2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1486 بازدید | 127 پست
فکرم طلاقه ولی دلم برای گریه هاش سوختهاینام گفته بودن میتونیم طلاق ندیم ولی طلاقم نده منم مهریه میزا ...

خواهشا احساسی عمل نکن، خدای نکرده بعد چند سال بد پشیمون میشی

ما زنا از لحاظ احساسی خیلی ضعیفیم مخصوصا شما که سن و تجربه ای نداری

اون مگه به گریه های تو ارزش قائله؟

الان بحث، بحث ی عمر زندگیه

با پدرو مادرت در این رابطه مشورت کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مشکل اینه من با دو مشاور حرف زدم تشخیص دادند و گفتن درمان هم نمیشه بعد که بردمش تست داد دکتر گفت دروغ زده تست رو و دروغم میگه باز با تهدید کاری کردن کع مشاوره میگه فرصت بده بهش 

خواهشا احساسی عمل نکن، خدای نکرده بعد چند سال بد پشیمون میشیما زنا از لحاظ احساسی خیلی ضعیفیم مخصوصا ...

مامانم که هیچی داش برای اون میسوزه بعدم میگه طلاق بده ابرو هم میره 

اما بابام اول میگفت به هیچ وجه نرو بعد با یکی که مطمئنه حرف زد که گفت این آدم عالیهههه هیچ چیز بذی نداره چرا جدا بشین اما من میگم که مگه اون آدم زن نامزد من بوده که بغهمه رفتارش با زنش چطوره 

مامانم که هیچی داش برای اون میسوزه بعدم میگه طلاق بده ابرو هم میره اما بابام اول میگفت به هیچ وجه نر ...

چی بگم....

شما خودت بهتر از همه میشناسیش

فکر چند سال بعدتو بکن ببین میتونی با این آدم بسازی؟

منطقی بهش فکر کن بعد تصمیم بگیر

چی بگم....شما خودت بهتر از همه میشناسیشفکر چند سال بعدتو بکن ببین میتونی با این آدم بسازی؟منطقی بهش ...

فقط میدونم نباید رومون به هم باز می‌شد و از یه طرف میگم بهتر که باز شد که برنگردم و بدبخت بشم

بعضی اوقاتم فکر میکنم شاید درست می‌شه و من اشتباه مبکنم

فقط میدونم نباید رومون به هم باز می‌شد و از یه طرف میگم بهتر که باز شد که برنگردم و بدبخت بشمبعضی او ...

ی خرده زمان بده بخودت 

شما فعلا نامزدید دلیل نداره عجولانه رفتار کنید 

دیدید ن نامزدت دوباره شروع کرد بدون این درس بشو نیس

انموقع از حست و کاری ک میکنی مطمئن تر خواهی شد 

عذاب وجدانم نمیگیری ک چرا بهش فرصت ندادم

ولی بنظرم این تایمی ک میدی برای نامزدت از چندین لحاظ امتحانش کن ببین واقعا درس شده ..