2777
2789
عنوان

دارم طلاق میگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1513 بازدید | 127 پست
اره گفت مامانم و زن داداشم با حجابی منم باید مخاطب لباس پوشیدن این باشم همه چشمشون به ماس آبرومون و ...

مگه روز اول تیپ و ظاهرتو ندید !کور بود!!مگر میشه آدما رو مجبور به تغییر کرد!

من تو این شرایط بودم و جدا شدم چون واقعا عذاب الهی بود

بله درسته باورت مبشه همبن الانم ازش جیترسم این دو روز که هی همو دیدیم نگاهش نکردم از نگاهش میترسم از ...

ما یه مورد داشتیم پسره میگفت دانشگاه و رانندگی تعطیل مانتویی شدن تعطیل پوشش کامل ،تو مجلس زنونه باید عاقل سرسنگین بشینی شلوار تنگ نباید بپوشی تو عروسیا ارایشگاه نبابد بری اگه هم میرفت کلی دعواش میکرد.موهاش اصلا نباید بیرون بود.تو اینستا اصلا نباید عگس خودشو که هیچ حتی عکس دستشو میزاشت یه بار عکس گل تو دستشو گذاشت کلیییی دعوا کردن میگفت دستت تو گوشیه.تو خیابون اگه دختره به پسرا نگاه میکرد میگفت چرا نگاه کردی.شیشه های ماشین نباید پایین میومدن همش بالا مثل زندان.اوووه اگه بخام بگم تا صبح طول میکشه ولی دختره روانی شد افسردگی پژمرده همه چی جدا شدن با یه پسر نرمال خوب عاشق هم شدن الانم پسره میپرستتش در حد مرگ والا توهم خودتو نجات بده قبل اینکه دیوانه بشی

اگه تاپیکام ناراحتتون میکنه ببخشید چون جز اینجا جایی برای درد و دل کردن ندارم🖤میشه شادی روح نامزد عزیزم فاتحه بخونید😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این پارانوییدش خیلی گسترده و پیشرفته س. زندگی رو جهنم میکنن اینا. ماها فقط یکبار داریم زندگی میکن ...

اخه افسرده هم هست حرصم رو در میاره میخنده بعد همش حذف مردن میزنه حتی تو شادی

عزیزم تا اونجایی که فهمیدم شوهرتم آدم نیست البته ببخشید ولی با این شوهر صد در صد تهش تلخه...

اره اما نمیدونم مامانم چرا انقدر دلسوزی میکنه انقدر بهم گفته دلم براش میسوزه 

😐😂😂😂دوسم که داره اره خیلی یکم ناراحت بشم سری میفهمه حتی یه کم و هی گفت اشتباهی کردم ببخشید گریه ...

تاپیکای قبلت نخوندم ولی گفتم که از اینکه یه مرد روم حساس باشه و غیرتی خوشم میاد 😅

ولی شکاک و پارانوئیدی که اصلا زندگی جهنم میشه

بهترین دین انسانیت

نه بابا متاهلم شوهرم از بس یخه احساس کردماینجورمردا میتونن جذاب باشن ،نظر خاصی ندادم که اسی بخواد تح ...

همون برای اینه پس

مرد بی احساسم بده مرد اینطوریم بده در کل نمیدونم چرا آدم خوب دیگه گبر نمبتد

یکی از فامیلای ما پسره با زنش مشکل داشت به زنش همیشه شک داشت اومده بود ته سیگارو انداخته بود تو حیاط و به زنش تهمت زده بود ک اره من نیستم تو با کسی بودی.

بدبخت زنه به چندین ایه قسم ک من اینکارو نکردم برو از همسایه ها بپرس و ....

زنه هم کل فامیل میشناسن انقد ک بدبخت بود سرکار میره، هر عروسی و جشنی میشد با همون لباسای کهنه میومد ک مثلا جمع کنه خلاصه اینا دعوای اساسی کردن زنه وکیل گرف نصف خونرو ماشینو همرو از مرده گرفت ولی مرده میگه بمیری هم من طلاقت نمیدم اخرین بار هم بچه هارو ازش گرفته بود 

ما فقط دعا میکنیم طلاق بگیره راحت شه..

تو هم سنی نداری خوب فکر کن بعد تصمیم درست رو بگیر

تاپیکای قبلت نخوندم ولی گفتم که از اینکه یه مرد روم حساس باشه و غیرتی خوشم میاد 😅ولی شکاک و پارانوئ ...

اره همه خوششون مباد منم اول پای اون گذاشتم اما الان دیدم نه خیلی بدتره

همون برای اینه پسمرد بی احساسم بده مرد اینطوریم بده در کل نمیدونم چرا آدم خوب دیگه گبر نمبتد

آره هیچ زندگی کامل نیست هر کی از یه چیزی محرومه یکی از پول یکی عشق یکی سلامتی 

بهترین دین انسانیت

یکی از فامیلای ما پسره با زنش مشکل داشت به زنش همیشه شک داشت اومده بود ته سیگارو انداخته بود تو حیاط ...

فکرم طلاقه ولی دلم برای گریه هاش سوخته

اینام گفته بودن میتونیم طلاق ندیم ولی طلاقم نده منم مهریه میزارم اجرا مهرمو میگیرم ث نمیرم هم سر خونه زندگیم دخترم نمیتونه به زور ببرم

کاش خودش قبول کنه مشکل داره بره دنبال درمان

اخه گفتن درمان نمیشه و به سختی بعد خودشم اصلا زیر بار نمیره دروغم میگه فقط میگخ باشه دیگه اینطور نیستم نمیخواد درمان کنه فقط زیر ار نمیره