2777
2789
یه خواستگارم داشتم پسره با خودش یه ساعت قدیمی دست دوم بند پلاستیکی آورده بود. میگفت امشب میخوام ازت ...

چ خواستگارای عتیقه ای داشتی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وای مامان بزرگت😅😂😂😂😂😂😂😂😅😅😂😂😅😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه خواستگار داشتم ۱۶سالش بود اونوقت من چی؟؟؟۲۰سالم بود 😂😂😂😂😂😂یه پسر تپل بچه مثبت 😂😂😂😂مامان و خواهرش الانم که ازدواج کردم پیگیرمن هنوز😂😂😂😂😂😂😂😂😂

تویی که داری این متنو میخونی،                     آره آره دقیقااااا با خودتم!                         امیدوارم یه شب بیاد که از خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞
ارع واقعا تا برم جلو ببینم چی میشه خوب میاد یا همینه🤣

ن .ایشالا ک ی عالی واست میاد

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

استارتر منک عاشق تو و ببات و ممان بزرگت شدم فق حرفای ببات 😂😂😂

لعنت به هرچی نزاد پرسته ک فکر میکنه ایران کشور باباشه، ب نژاد پرست بودنت افتخار نکن چون نشونه ی جهل خودت و خانوادته نژاد پرستی= بی سواد بی فرهنگ . 
منم تازه اومده بودم ایران، یکی از فامیل هامون زنگ زد برای پسرش، گقت پسرمم میخواست بره خارج نتونست. ب ...

کدوم کشورید؟

همونجا با یه خارجی ازدواج کنید.

خیلی راحتتره

دلت به ره قوی دار ، رسیده وقت ایثار

برید کنار سمی نشید،سم ترینش مال منه

آقا داماد قاچاقچی بودن😊

جام نفر اول رو بدین برم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
منم :/

عزیزان چیکارمیخواین هی خواستگاربیاداونم یکی ازیکی درپیدتروقتتونم بگیرن یکی بیادخوبش بیادمن خودم تودوره ای که مجردبودم یه خواستگارای داشتم یکی ازیکی بدترخودممم اصلاافسردگی گرفته بودم به خودم میگفتم آخه چرا🥹😂