2777
2789
شماره بابا شو میداد میگفت از اقوام پدری تنها کسی که باهاش رفت و آمد میکنیم ایشون هستن 🤣🤣

🤣🤣🤣

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
بابا من بابام سایه ازدواج رو با تیر میزنه خودمم دوس ندارم و درسم اولویت داره ولی دیگه خواستگاره میاد ...

بجاش ننه بابا ما به خواستگار میگن فقط بیا اینو ببر ما یه چک سفید امضا هم میدیم باهاش آنقدر یعنی راحت شوهر میدن داییم سه تا دختر داره دوتاشون دارن طلاق میگیرن از بس بیفکر وبدون تحقیق شوهر داد بچهاشو بدبخت کرده 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بجاش ننه بابا ما به خواستگار میگن فقط بیا اینو ببر ما یه چک سفید امضا هم میدیم باهاش آنقدر یعنی راحت ...

من بابام خیلیی حساسه و میگه کلا شوهر نکن فقط درس بخون 

کلا خانوادتن حساسیم مثلا مت خواستگاری خوبی نداشتم زیاد ولی دختر خاله ام خیلی زیباست و کلی دکتر و مهندس و کارخونه دار و خلبان خواستگارش بودن ولی به شوهر نمیدنش 

ولی ارع زیاد دیدم بدون فکر ازدواج میدن

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
من بابام خیلیی حساسه و میگه کلا شوهر نکن فقط درس بخون کلا خانوادتن حساسیم مثلا مت خواستگاری خوبی ندا ...

اتفاقا دختر دایی هام خیلی قشنگن به خدا چشم هاشون آبی ولی بی فکری پدر ومادر واینکه سن کوچیک شوهر دادنشون الان یکیش شوهرش زندانه ازش مواد گرفتن اون یکی شوهرش معتاده بچه ننه بی عار 

اتفاقا دختر دایی هام خیلی قشنگن به خدا چشم هاشون آبی ولی بی فکری پدر ومادر واینکه سن کوچیک شوهر دادن ...

چقدر بد داییت واقعا ظلم کرده در حقشون بدون فکر شوهر داده 

اقبال نداشتی.خواستگارات همه زپرتی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
واااااای حالت داداشت رو تصور کردم غش کردم از خنده 😂😂😂😂😂😂🤣

تا الان منو مامانم یادش می کنیم غش می کنیم🤣😂😂😂😂

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻
چقدر بد داییت واقعا ظلم کرده در حقشون بدون فکر شوهر داده

آره الان دودش تو چشم خودش داره میره هر روز دادگاه و پاسگاه 

تازه این وسط یکی رفته ماشین یکی از دوماد ها آتیش زده انداختن گردن دختر دایی هام  چند روز هم  دختراش زندان کردن 

آره الان دودش تو چشم خودش داره میره هر روز دادگاه و پاسگاه تازه این وسط یکی رفته ماشین یکی از دوماد ...

شتتت چقدر بددد دخترا خیلی گناه دارن خدا کنه زود تر کارشون درست شه حداقل طلاق بگیرن راحت شن

تا الان منو مامانم یادش می کنیم غش می کنیم🤣😂😂😂😂

حق دارین طفلک مادر پسره چه لحظات سختی رو گذرونده 🤣🤣🤣🤣

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
حق دارین طفلک مادر پسره چه لحظات سختی رو گذرونده 🤣🤣🤣🤣

🤣😂😂😂😂😂آخی 

لذتی بالاتر از این نیست👈 کسی رو پیدا کنی که دنیا رو مث تو ببینه،اینطوری میفهمی که هیچوقت دیوونه نبودی👻

فقط مادر بزرگت و سنگ قبر رایگان🤣🤣🤣

چه کم توقع

کاخ رایگان مگه می خواسته درست کنه براتون که اینطوری فکر می کرده

دلم برای ساده دلیش سوخت طفلکی چه ساده دله

این پروفایل توسط چند نفر استفاده می شود
فقط مادر بزرگت و سنگ قبر رایگان🤣🤣🤣چه کم توقعکاخ رایگان مگه می خواسته درست کنه براتون که اینطوری ف ...

خیلییی🤣🤣آخه زن بگو دور از جونمون ایشاله کلی عمر کنیم بعدش دور از جونت وقتی خودت نباشی دیگه چرا باید نگران هزینه ی سنگ قبر  باشی یکی پولشو میده میزاره دیگه یعنی ولش میکردی خودش ازدواج می‌کرد باهاش بخاطر این معیار