2777
2789
عنوان

واکسن نوزادمو نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 50 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

الان بهتره؟ مراقبش باش بسپرش به خدا ان شاءالله به زودی زود خوب میشه گلم اکثر نوزاد با مشکل قلبی دنیا ...

آره خداروشکر  الان خوبه هرماه براچکاپ میبرم دکتر خیلی حواسم بهش هست 

ممنونم از دلگرمیت 

برای سلامتی دخترم دعاکنید ❤️

همین الانم‌که فهمیدین خداروشکر برامن دکتر گفت وقتی بچه خوب نخورد جیغ کشید اونوقت نگران نباش

دقیقا برامن همینجوری بود خوب شیر نمیخورد یک سره هم جیغ وگریه 

وقتی فهمیدیم مشکل قلبی داره دکتر گفت شیرخشک بده چون نفس کم میاورد 

اشکالی نداره عما سوراخ زیاد سخت نیست نگران نباش عزیزم خواهرمن ۳۵سالشه سوراخ داره ولی کوجیکه

سوراخش باید عمل بشه اوایل ۵میلیمتر بود الان ۱۲ میلیمتره

امیدم به خداست 

سوراخش باید عمل بشه اوایل ۵میلیمتر بود الان ۱۲ میلیمترهامیدم به خداست

عزیزم‌اگه به طب سنتی اعتقاد داری ببرش پیش اونا شنیدم‌سوراخ با قرص خون با خوردن تره مقل ازرق جمع میشه بسته میشه

موقع خوردن شیر نفس کم میاورد؟ یا نمیخورد گریه میکرد کم‌میاورد

نمیتونست سینمو بگیره زیر سینم جیغ میکشید به سختی که میگرفت حدودا بین ۲تا ۵ دقیقه شیر میخورد اونم صدای نفساش خیلی بلند بود نفس کم میاورد و خوابش میبرد در واقع از حال میرفته ولی ما نمیدونستیم 

نمیتونست سینمو بگیره زیر سینم جیغ میکشید به سختی که میگرفت حدودا بین ۲تا ۵ دقیقه شیر میخورد اونم صدا ...

الهی فداش بشم من خیلی دلم‌واسه نوزادا میسوزه دست خودم‌نیست خیلی همه چیشون برام درد میشه چقدر ناراحت شدم

عزیزم‌اگه به طب سنتی اعتقاد داری ببرش پیش اونا شنیدم‌سوراخ با قرص خون با خوردن تره مقل ازرق جمع میشه ...

سوراخش بین دوتابطن هست به هیچ وجه ممکن نیست بسته بشه اگه بین دهلیز ها بود شاید امکان بسته شدن بود 

سوراخش بین دوتابطن هست به هیچ وجه ممکن نیست بسته بشه اگه بین دهلیز ها بود شاید امکان بسته شدن بود

پس باعمل بسته میشه اینجاست که میفهمین خدا چقدر نعمت داده و خبرتداریم همین سالم افریدنش جای هزاراان شکر داره

الهی فداش بشم من خیلی دلم‌واسه نوزادا میسوزه دست خودم‌نیست خیلی همه چیشون برام درد میشه چقدر ناراحت ...

قربونت عزیزم 

الان ۱۴ ماهشه ولی خیلی سختی کشیدیم هم دخترم هم من وهمسرم 

برا عملش هر دوتامون استرس داریم هر روز فکرم درگیرشه 

پس باعمل بسته میشه اینجاست که میفهمین خدا چقدر نعمت داده و خبرتداریم همین سالم افریدنش جای هزاراان ش ...

بازم خداروشکر میکنم امیدم به خداست 

ازدعای شما هم خیلی ممنونم