2777
2789
عنوان

واکسن نوزادمو نزدن

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 50 پست
دخترمن مشکل قلبی داره دوبار عمل شده واکسن ۴ و ۶ و۱۲ماهگی روهنوز نزدیم از دکترش نامه گرفتم ببرم این ه ...

عزیزم علائمش چی بود پسرمن موقع تولدش دستاش پاش رنگ آبی شد دو روز بعد مرخص شدن هم هی ابی میشد موقع شیرخوردن رنگ صورتش تیره میشد ولی نتخصص اطفال دوتاش بردم گفتن مشکلی نداره شما چطور فهمیدین مشکل قلبی داره چند ماهگی فهمیدین علائمش‌جی بود

ببرش پیش دکتر رامین بقایی توتهران خیلی عالیه

من شهرستان هستم ولی برا چکاپ و عمل بیمارستان قلب شهید رجایی میبرمش چند بار بستری شده و دوبار عمل داشته 

برای سلامتی دخترم دعاکنید ❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره بدو تولد بود ولی متاسفانه بیمارستان و دکترها نفهمیدن وقتی یک ماهش بود اصلا وزن نگرفت شیرخودمو نم ...

وای اخه میدونی جرا توبیمارستان دکتر خیلی سرسری نگا‌میکنه

خداروشکر زود فهمیدی لباش کبود نمیشد؟ یا زبونش دورچشمش

من شهرستان هستم ولی برا چکاپ و عمل بیمارستان قلب شهید رجایی میبرمش چند بار بستری شده و دوبار عمل داش ...

منم شهرستاتم گفتم شاید تهرانی براهمین‌گفتم الان کامب خوب شده دخترگلتون؟

عزیزم علائمش چی بود پسرمن موقع تولدش دستاش پاش رنگ آبی شد دو روز بعد مرخص شدن هم هی ابی میشد موقع شی ...

از همون اول که آوردیمش خونه سینمو نمیگرفت اصلا به سختی میگرفت بعدش هم فقط ۲تا ۵ دقیقه به زور شیرمیخورد وخوابش میبرد میزاشتم رو زمین گریه میکرد من چند روز بعدزایمان با مامانم اینا اومدم تهران که بتونه ازم مراقبت کنه مامانم نمیتونست پیشم بمونه اونجا دیدیم که خیلی نفس کم میاره وقتی گریه میکرد لباش آبی میشد رنگ ناخنش کبود بود البته اینارو به مرور فهمیدیم چون اصلا بهش توجه نمیکردیم میگفتیم هنوز نوزاده واینکه کولیک هم داشت بالاخره وقتی یه ماهه شد بردیمش متخصص اطفال تهران چون اصلا وزن نگرفته بود اونجا دکتر گوشی پزشکی رو گذاشت روی قلبش و گفت صدای اضافه داره ارجاع داد همونجا بیمارستان قلب شهید رجایی

من شهرستان هستم ولی برا چکاپ و عمل بیمارستان قلب شهید رجایی میبرمش چند بار بستری شده و دوبار عمل داش ...

عزیزم‌بازم‌پیش دکتر متخصص دیکه هم ببرش چک‌کنه قلبشو خیلی از بچه ها عمل قلب انجام دادن و الان سالمن

منم شهرستاتم گفتم شاید تهرانی براهمین‌گفتم الان کامب خوب شده دخترگلتون؟

نه دکترگفته قبل ازسه سالگی باید عمل قلب باز بشه که ریسکش زیاده گفت تا جایی که بتونیم صبر میکنیم 

[QUOTE=362150109]از همون اول که آوردیمش خونه سینمو نمیگرفت اصلا به سختی میگرفت بعدش هم فقط ۲تا ۵ دقیقه به زور شیرمیخو ...[/QUOTE

الهی فداش برا نوزادمنم گاهی ناخناش ابی میشد گاهی قرمز دستاش پاهاش ابی میشد دیگه دوتا متخصص بردم شبوروز نداشتم گفتم مشکلی نداره دیگه پیگیری نکردم ببرم دکتر قلب ولی الان آبی ها رفتن

وای اخه میدونی جرا توبیمارستان دکتر خیلی سرسری نگا‌میکنهخداروشکر زود فهمیدی لباش کبود نمیشد؟ یا زبون ...

نه خیلی کارشون درسته دوبار بچمو از مرگ نجات دادن هر دوبار عمل قلبش اورژانسی بود دومین بار یه پرستار تا دخترمو دید گفت رگ های قلبش مسدود شده حالش خیلی بد بود با حرفش سریع زنگ زدن دکتر اومد سریع فرستاد اتاق عمل

اها دوباره میخان عمل کنن؟ مشکل قلبش جی بود عزیزم کدوم قسمت قلب بود

یکی از رگ های اصلی از قلب به ریه که کارش اکسیژن رسانیه کامل مسدود بود با عمل اول براش یه رگ مصنوعی گذاشتن عمل دوم هم قلبش به خاطر عفونت آب آورد اورژانسی عمل کردن 

واینکه یه سوراخ ۱۲میلیمتری داره شاخه های ریه تنگ و کوتاهن و دریچه های قلبش گشاد شدن که قراره قبل سه سالگی عمل بشه

نه خیلی کارشون درسته دوبار بچمو از مرگ نجات دادن هر دوبار عمل قلبش اورژانسی بود دومین بار یه پرستار ...

الان بهتره؟ مراقبش باش بسپرش به خدا ان شاءالله به زودی زود خوب میشه گلم اکثر نوزاد با مشکل قلبی دنیا میان

یکی از رگ های اصلی از قلب به ریه که کارش اکسیژن رسانیه کامل مسدود بود با عمل اول براش یه رگ مصنوعی گ ...

اشکالی نداره عما سوراخ زیاد سخت نیست نگران نباش عزیزم خواهرمن ۳۵سالشه سوراخ داره ولی کوجیکه