دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
ازش نپرسیدی چرا اینقدر کم ؟ بعضیا پول واسشون با ارزشه من تولد پارسالم شوهرم گفت میخوام بهت ۲۰۰ بدم من خیلی ناراحت شدم گفتم نه بریم صندل بخرم ، یه صندل خوب گرفتم ۶۰۰ ، دیگه خودش دید همه چی گرونه سال بعدش یه تومن داد
بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیهاش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفهمان را انجام میدهیم بقیهاش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با
حالا شوهر من خیلی هنر کرد برام آیفون ۱۵خرید؟بخدا پارسال تاحالا شصت بار کردش تو چشمم و زدش تو سرم گفت ...
عوضش ایفو ۱۵ داری😂😂😂 مردا اول و آخرش منتشون رو میزارن ، حداقل ارزششو داشته باشه
بعضی وقتها باید دست برداریم ازغصه خوردن و خراب کردنِ روزهایمان.باید بدانیم اگر تلاشمان را کردیم و راهمان را درست انتخاب کردیم پس بقیهاش دیگر دستِ ما نیست.ما وظیفهمان را انجام میدهیم بقیهاش دیگر دست خداست و خواست خودش.بسپاریم به خدا و آرام باشیم ،با