2777
2789
عنوان

کیک اسفنجی با خمیر ترش

50 بازدید | 12 پست

اول کیک اسفنجی با خمیر ترش اصلا پختش شبیه کیک اسفنجی با پکینگ پودر نیست .

تخم مرغ ۳ عدد

روغن نصف لیوان 

شکر یک لیوان

‌وانیل ۲ قاشق 

خمیر نونوایی یک شانه .

میوه نزنید خمیرمیشه .کشمش میشه زد .فقط بعد پخت یک روز بمونه برای کیک خامه ای قابل استفادس.

خمیر ترش با مواد بهم میزنیم .تا یک دست بشود قالب چرب و اردی میکنیم .مواد را میریزیم توش .یک ساعت حتما حتما بزارید خوب استراحت کنه پف کنه وگرنه خمیر میشه .اگر استراحت کنه پف و پوک درمیاد .برخلاف کیک با پکینگ پودر 


باید حتما یک روز بزارید بمونه .چون خمیر ترش بعد از یک روز مزه مواد را میگیره .مزه ترشیش و خامیش در یک روز میره .

ولی یادتون باشه با این میزان مایع دو تا قالب بزرگ کیک اسفنجی میتونید بپزید .


فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 



دیگه شیر لازم نداره؟خمیر نون لواش باید باشه؟لازم نیست سفیده و زرده رو جدا با هم زن بزنیم؟ فکر کنم اص ...

شیر خشک بزن .

هیچ کدوم لازم نیست .

فقط یک ساعت استراحت حتما لازمه .تا خوب پوف کنه حجیم بشود.اسفنجی تر از کیک اسفنجی میشه

تا پف کنه وگرنه خمیر میشه .بد درمیاد .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
دیگه شیر لازم نداره؟خمیر نون لواش باید باشه؟لازم نیست سفیده و زرده رو جدا با هم زن بزنیم؟ فکر کنم اص ...

خمیر بربری استفاده کردم .

خمیر نونوایی ترش هست .وقتی کیک پخت اصلا مثل اسفنجی همون لحظه نمیشه خورد .

باید یک روز بمونه کامل .خنک بشود ....به اقایون بارها گفتم نخورید همون ساعت تا شب بمونه .خیلی خوشمزه میشه ..طعم مواد را کامل باید به خودش بگیره .طعم ترشی خمیرترش یک روزه میره.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
راستی خمیر بربری رو میشه همون لحظه که آوردی باهاش کیک بپزی یا اونم باید بمونه ترش تر بشه؟

‌نکته مهم .

وقتی مواد را بهم زدی .ریختی تو قالب .یک ساعت بزار استراحت کنه .حباب یک عالمه ازش بزنه .

همین وگرنه خمیر میشه .


فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
حتما امتحان میکنم مرسی که یاد دادی

وانیل و عصاره بزن .من وانیل نداشتم دارچین زدم .یک روز بمونه کامل ...امتحان کن کیک اسفنجیه .متفاوت با کیک اسفنجی تخم مرغی نیست .

فقط شیر خشک میخاد


فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
وانیل و عصاره بزن .من وانیل نداشتم دارچین زدم .یک روز بمونه کامل ...امتحان کن کیک اسفنجیه .متفاوت با ...

زمان پخش چجوریه؟گ مثل کیک اسفنج ۴۵ دقیقه با دمای ۱۸۰؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز