2777
2789
عنوان

چجوری خوشتیپ شم 😮‍💨😪😭

115 بازدید | 11 پست

تیپام بد نیس سادس 

دوست دارم خیلی خوشتیپ شم

یسری تیپا ک مد شده کوتاهن من متاسفانه دوست ندارم بگیرم

بعد چرا همه چی انقدر گرونه😮‍💨😶🥲؟؟؟؟

یسری لباس : کفش و شال و پالتو و اینا ۱۰ تومن میشه 😪

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 فیلم باز📽🎬

منم دلم خوشتیپی میخاد  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....  

باید بلد باشی از کجا بخری من یه کاپشن خریدم از بازار بزرگ 700تومن دختر خالم لنگشو از پاساژ خرید 2200.

جاهای ارزون برو خرید

فقط 16 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

باید بلد باشی از کجا بخری من یه کاپشن خریدم از بازار بزرگ 700تومن دختر خالم لنگشو از پاساژ خرید 2200 ...

دلم یه مغازه هایی رو میخواد که از سر تا پا ست کردن خودشون 

حوصله تیکه تیکه خرید کردنو ندارم...😮‍💨

ست کردن و ترکیب رنگو یاد بگیر

مثلا بدون با چه مدل شلواری چه مانتویی بهتره یا کدوم رنگ کنار چه رنگی بشینه بهتره‌.توی گوگل کامل هست

مهم تر از همه تمیز بودن لباسه

خط اتو

و بوی خوب

"بهبود نیافتم فقط همه چیز را با خوابی آشفته پشت سر گذاشتم!..🖤" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱
دلم یه مغازه هایی رو میخواد که از سر تا پا ست کردن خودشون حوصله تیکه تیکه خرید کردنو ندارم...😮‍💨

وا چرا حوصله نداری اتفاقا خیلی باحالتره یه عالمه تو مغازه ها میگردی اگه یه دوست پایه هم باهات باشه خیلی خوش میگذره هم نصف قیمت میخری هم اینکه وسطش میتونید برید با هم فست فود یا نوشیدنی بخورید خیلی باحاله

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یک بنده ی خدا دستش از دنیا کوتاهه، یک گل صلوات به روحش هدیه کن 🌷اللهم صل علی محمد و آل محمد 🌷

من خودم چند روز پیش یه خانمی رو دیدم تو رستوران

شلوار کرپ طوسی

مانتو طوسی با گلهای سفید 

و روسری طوسی پوشیده بود انقدر خوشم اومد گفتم حقوق دادن برم پارچه بخرم بدوزم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وا چرا حوصله نداری اتفاقا خیلی باحالتره یه عالمه تو مغازه ها میگردی اگه یه دوست پایه هم باهات باشه خ ...

چون خیلی سخت انتخاب میکنم

تو انتخابم وسواس دارم 🥲

هعی ....خوشتیپی پول میخوادمن ۳ تومن دادم دیروز به بارونی هنوز دارم میسوزم😭😂

من پولم دارم ولی همش میگم مگه کجا میخوام برم که بخرم الکی تو کمد جا میگیره  

خودمو.......آرزوهامو.......دلسوزی کردن اطرافیان ..........قضاوت اطرافیان............ مسخره کردناشونو......مسافرتی که دوست دارم برم........خونه ایی که دوست دارم بخرم...............همه رو به خدا سپردم....