2777
2789
بیکاریم دیگه چکار کنیم😂

بخدا من حاضرم از بیکاری برم جدول های کنار خیابون رو گردگیری کنم ولی دوباره کیمیا نگاه نکنم 🫠🫠🫠

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پیمان نازه🥺

من به یه دلیل دیگه ازش بدم میاد ک بگم تعلیق میشم😔🤣

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این که چیزی نیست 

ببین پزشکی ۷ سال طول می کشه پس یعنی در بهترین حالت و با توجه به اینکه پسرش از سهمیه پیمان استفاده کرده و سال اول قبول شده باید ۲۵ سالش باشه . 

بعد آزاده حداقل ۵ سال بزرگ تر از این پسره باید باشه .

بعد وقای بر می میگرده ایران ۲۳ سالش 😐😐

من به یه دلیل دیگه ازش بدم میاد ک بگم تعلیق میشم😔🤣

رمزی بوگوووووو

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

ولی وقتی وارد زندگی با کیمیا شد،تمام تلاششو کرد زندگیشو نگه داره،کار با کسی نداشت،بنظرم بهتر شد آزاد ...

از این نظر ک ایران نبود آره بهتر بود براش😂

ولی آرش موندم چرا انقدر سنگ یه بچه رو که مال خودشم نیست میزنه به سینه

دنیا 2 مشکل بزرگ داره.شک زیاد باهوش ها و اعتماد به نفس زیاد احمق ها! رقصنده هایی که رقصشون گلوله اس تو صورت ستم🕊من برده داری را بر انداختم، به بدبختی آنان پایان بخشیدم. فرمان دادم که همه مردم در پرستش خدای خود آزاد باشند و آنان را نیازارند #کوروش بزرگ👑   وقتی تاپیک میزنم سوالمو با سوال جواب ندید ممنون

از این نظر ک ایران نبود آره بهتر بود براش😂ولی آرش موندم چرا انقدر سنگ یه بچه رو که مال خودشم نیست م ...

تا حرص کیمیا رو در بیاره

دخترم❤عزیز قلبم ❣نترس جانم که دستانم ز دستانت جدا شدنی نیست💚خدایا براش جبران میکنی🥺خیلی زمین خورده این حقش نبود💔

بخدا من حاضرم از بیکاری برم جدول های کنار خیابون رو گردگیری کنم ولی دوباره کیمیا نگاه نکنم 🫠🫠🫠

من خاطره دارم باهاش، اون موقع ک نشون میداد بچه بودم با پسر عمم میشستیم نگاش میکردیم با اون عقل بچگونمون تحلیلش میکردیم 😂

از این نظر ک ایران نبود آره بهتر بود براش😂ولی آرش موندم چرا انقدر سنگ یه بچه رو که مال خودشم نیست م ...

خب وابستگی بوجود میاد،

نه اتفاقا،آزاده اگه پیش کیمیا بزرگ میشد یه عقده ای میشد مثل خودش

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من قبلا این فیلم رو دیده بودم .واقعا فیلم های صدا و سیما چرت عموما .انگار هدف فیلم فقط نشون دادن جان ...

اگه کیمیا نبود تا الان جنگ ادامه داشت

رمزی بوگوووووو

یعنی واقعا نفهمیدی😑😂آرش چی بود؟ پیمان چیه؟ 

تا حرص کیمیا رو در بیاره

ولی خب پدر خوبی بود براش

یعنی واقعا نفهمیدی😑😂آرش چی بود؟ پیمان چیه؟

نه والا