2777
2789
عنوان

فهمیدم کارما واقعیه

279 بازدید | 32 پست

امروز با مادرم صحبت میکردیم که برام از زمان خودشون حرف میزد میگفت یکی یه دخترو نشون کرده بودن و اینکه نشون کردن اون زمان اینجور بود ک اون دختر بدنام میشد یعنی اگر کسی یه دختر رو نشون میکرد و همه میفهمیدن بعدش دیگه کسی سمت دختره نمیرفت. مادر پسره که گویا خیلی سلیطه بوده همه چی رو خراب کرده و دل دختره شکسته بوده و همه چی به هم خورده بوده بعد زمانی که پسره با یه دختر از فامیلاشون ازدواج کرده و یه بچه داشت به شکل خیلی بدی تصادف میکنه و میمیره درسته که این یه اتفاق بوده ولی موارد دیگه ای همه تعریف کرد از این عجیب تر مثلا یکی دیگه که با شوهرخالش دوست شده بوده و باعث جدایی خالش شده و حال کل خانواده رو بد کرده بوده از این بی آبرویی یمدت بعد دختره سرطان گرفته و مدتی درگیر و بعدم مرد

شما کیو دیدید که جواب بدی‌کردنشو گرفته و چجوری؟ بیاید بگید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسایمون میگفت شوهر خواهرش با فروشنده ی مغازه شون ریخته روهم 

بعد طلاق گرفتن و پسر رفته بود دندونا رو کامپوزیت کرده بود ودماغشو عمل کرده بود و...

خلاصه با زن ازدواج کردن یه مدت بعد طلاق گرفتن 

میگفت تصادف کرد تمام دندوناش شکست و دماغش له شده بود ..صورتش یه خط بزرگ افتاده بود تو صورتش

هر چی خرج کرده بود پرید

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔

والا بنده هر روز دارم کارما پاس میکنم

یعنی کافیه یکیو قضاوت کنم سریع سرم میاد

بدی کارما اینه ک اکثر اوقات سر بچه ها میاد و بچه های 

بیگناه تاوان پدر و مادر رو میدن

اگر خواستی چیزی را پنهان کنی ،لای یک کتاب بگذار ، این مردم کتاب نمی خوانند.

من اعتقادشدیددارم طرف بهم گفت مریض و مادرت بایدخجالت بکشه تومریضی وزودحامله شدی حتماقبلاکاری کردی وزودبچه دارشدی زدوبچش دوازده سال بچه دارنشدبه محض زایمان فرداش دردشدیدپهلومیگیره ودرجاکیسه صفراشوبرمیدارن یعنی سزارین بشی همراه عمل تخلیه کیسه صفرا ...خودش زنگ زد بهم گفت حلالم کن بخاطرمیونه هم ریزی من شدمادرت باهات قطع ارتباط کرد منم گفتم خدا می‌دونه ودل خودت به من ربطی نداره.خیلی کارماجواب داده برام