2777
2789

همش بهم میگه فکر کردی فقط خودت حامله میشی

این کارا چیه

این اداها چیه

فکر کردی حامله هستی چه خری شدی

خیلی دلم شکسته خیلیییی

اوایل بارداریمه هرچی درد و مشکل دارم اصلا اهمیت نمیده دیشب دیگه به زور خودم به دکترم مشکلمو گفتم رفتم معاینه کرد گفت حتما سونو برو بده فردا امروز از صبح باهاش دعوا دارم الان دیگه کار به فحش کشید من فحش نمیدم اون میده تا دیروز هرکی حامله بود ارج و قرب داشت حالا که من عروس حامله شدم هرچی میگم فلان دردو دارم مادرشوهرم میگه عادییییییییه همه دارننننن اینقد این حرفارو زده شوهرم اصلا جدیم نمیگیره

دیگه قسم خوردم حتی اگه بمیرمم هیچی بهش نگم

اصلا حال من براش مهم نیست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حیف تو که بدنتو نابود کردی برای همچین نری(با عرض معذرت)بچه بیاری!

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
عزیز اخلاق شوهرتون بده خوب قبل بارداری برین مشاوره

بخدا فکر نمیکردم اینجوری بشه خواهر خودش هفت ماه پیش دستش سوخت هنوز که هنوزم تر و خشکش میکنن به من که رسیده آسمون تپیده واقعا شرایط بدیه بهش میگم حالا که درد دارم پس خونه استراحت کنم پس فردا داداشت میاد شهر ما هرروز منو نبر اونجا ده تا پله برم بالا پایین گوش نمیده همش فکر میکنه یه چیز عادیه حاملگی مراقبت نمیخواد منم هرروز درد دارم فکر میکنم جفتم پایینه دکتر گفت برو سونو این نمیزاره

خدا اینجور مادر شوهرا رو نابود کنه ایشالا.من تصمیم گرفتم هیچی به شوهرم نگم .نه دردم .نه غمم ونه غصه ...

دقیقا مثل من 

از صبح میره سر کار تا ده شب همش توی خونه تنهام به خاطر شرایطم در نمیام از خونه خیلی بده که همون یه نفرم که دارم حرف منو نمیفهمه بخدا یه ناز نمیکشه از ادم خیلی به هم ریختم خیلیییی استرس بارداری و مشکلاتش یه طرف تحمل همچین وضعیتی یه طرف

دقیقا مثل من از صبح میره سر کار تا ده شب همش توی خونه تنهام به خاطر شرایطم در نمیام از خونه خیلی بده ...

این وضعیتها رو تو بارداری گذروندم.

الان سالهاست از بارداریم وبچه دار شدنم میگذره

ولی شوهرم اخلاقش با همه خوبه تو خونه با من سگه سگ بخدا 

فکر نکنید تقصیر منه نه بخدا .