2777
2789
عنوان

بیاید هنگ کردم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست
یکجور دیگ هوای مادرتو داشته باش اگر پس انداز داری بفرست زیارت یا هدیه بگیر براش به همسرت هم نگو

مامانم تنها نمیتونه سفر بره از وقتی هم من ازدواج کردم خیلی تنها تر شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه خودت شاغل نیستی پول اونه و حتی از لحاظ شرعی درست نیست بدون رضایت اون برا کس دیگه خرج کنی. چون به ...

تو لازم نکرده به من شرعی و غیر شرعی یاد بدی ، من قبل ازدواج کلی درآمدم بود خود شوهرم گفت کار نکن من بهت ماهیانه پول میدم خوب الان از همونا پس انداز کردم ، اون شرعی هم که بگه این پول حلال نیست شرع نیست 

اگه خودت شاغل نیستی پول اونه و حتی از لحاظ شرعی درست نیست بدون رضایت اون برا کس دیگه خرج کنی. چون به ...

ضمننا آنقدر نگرانی محض اطلاعت ، هنوز که هنوز پول از پیجم در میاد تو همین خونه خرج میشه ، و حتی شده بارها پول من برای مادر شوهرم خرج شده و حتی نپرسیدن راضی هستی یا نه ، زنایی مثل تو عن که  باعث شدن حق زنای دیگه پای مال بشه ، 

ضمننا آنقدر نگرانی محض اطلاعت ، هنوز که هنوز پول از پیجم در میاد تو همین خونه خرج میشه ، و حتی شده ب ...

واقعا برات متاسفم من بهت توهین نکردم. فقط گفتم شاید اطلاع نداری ازین مورد بهت گفتم 

واقعا برات متاسفم من بهت توهین نکردم. فقط گفتم شاید اطلاع نداری ازین مورد بهت گفتم

اتفاقا من برا تو متاسفم برای اون لحنت و زبون تلخت ، به خدا واگذارت میکنم خودش جوابتو بده 

اتفاقا من برا تو متاسفم برای اون لحنت و زبون تلخت ، به خدا واگذارت میکنم خودش جوابتو بده

برو کامنتاتو بخون، من بد حرف نزدم اینی که بد حرف زد تو بودی. اتفاقا من نمیبخشمت به خاطر توهینت

برو کامنتاتو بخون، من بد حرف نزدم اینی که بد حرف زد تو بودی. اتفاقا من نمیبخشمت به خاطر توهینت

نبخش خدا خودش جای حقه ، اصلا تو علم غیب داری؟ چون کار نمیکنی اون پول از نظر شرعی حرومه ، درسته که تو خونه ام اما نمیدونستی بدون همون پیج من اگه مثل قبل ازدواج بچسبم بهش ماهی کم کم ۳۰ درآمده، الان با این که ولش کردم هنوزم مشتری داره ، 

نبخش خدا خودش جای حقه ، اصلا تو علم غیب داری؟ چون کار نمیکنی اون پول از نظر شرعی حرومه ، درسته که تو ...

وا من ازت سوال کردم شاغلی تو سریع میزنی به عصبی بازی وگرنه همینو به شوهرت بگو راحت رضایتشو بگیر بگو من به خاطر تو کوتاه اومدم کارمو ول کردم وگرنه درامدم خیلی زیاد میشد سالی چند بارم میتونستم مامانمو ببرم اینور اونور حالا که کار نمیکنم تو زورت میاد تا مشهد ببرمش میخوای مامان خودتم باشه و تعیین تکلیف می‌کنی و... مطمین باش اونوقت اونم خودش شرمنده میشه 

وا من ازت سوال کردم شاغلی تو سریع میزنی به عصبی بازی وگرنه همینو به شوهرت بگو راحت رضایتشو بگیر بگو ...

عزیز زن نفقه داره و از پول مرد سهم داره نفقه هم شامل خوراک پوشاک مسکن و هزینه های جانبی میشه و تا جایی که عرف باشه اوکیه 

هزینه های درمان مناسبت ها و خیلی چیزای دیگه رو شامل میشه 

خانوما میتونن بابت کاری که تو خونه انجام میدن از همسرشون حقوق دریافت کنن ولی مردها رعایت نمیکنن