2777
2789
عنوان

یه چیزی تو وجود پوریا پورسرخ آزارم میده تو اخلاقش اما نمیدونم چیش

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 28 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدایی تا کی میخوایم به مردم گیر بدیم؟الان شما ینی صفرتا صد مادرت یا دوستات رو میپسندی؟خب هرکی یجوریه ...

میدونم خیلی محترمه 

خیلی بی حاشیست 

اتفاقا مهربونم میزنه اما من میخوام مشکل خودمو تشخیص بدم دقت کنین از همه ۲۰ سوالی کردم

وجود خیلیا منو آزار میده اما شماها نمیشناسینشون یکیشون پورسرخه که میشناسین و درموردش سوال کردم

فاطمه ام دختر روستا ✨
بعضی نوجوونا تو یه برهه ای عاشقش بودن .الان دیگه بعید می‌دونم کسی دوستش داشته باشه.

کراش بچگی من 😂

پوریا پورسرخ و شاهرخ استخری😂

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو

خدایی تا کی میخوایم به مردم گیر بدیم؟الان شما ینی صفرتا صد مادرت یا دوستات رو میپسندی؟خب هرکی یجوریه ...

هنرپیشه هستن .مردم عادی نیستن اینقدر جبهه گرفتید؟ میشه در مورد بازی و رفتار هنرپیشه صحبت کرد .

یعنی چی کلافگی🙄

بعضیا ذاتن کلافه و بی‌حوصله هستن .حوصله شلوغی رو ندارن .تو یه جمعی دیدم از بس دخترا حمله کرده بودن ،بزور خودشو کشید از جمع بیرون و زیر لب غر میزد و کلافه و عصبی شده بود 😅