2777
2789
عنوان

چرا یه سریا میگن خیانت نباید لو بره زندگی طرف خراب میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 564 بازدید | 67 پست
خبر چینی بحثش فرق داره اینکه خیانت کار رو لو ندی مثل اینکه قاتل رو لو ندی حالا هرکی با نگاه به زندگی ...

آفرین جواب خوبی دادی کار خیانتکار مثل کار متجاوز و قاتله 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله طلاق کم ترین مجازات هست ولی من این چند سالی که توی سایت هستم خیلی زیاد دیدم که اکثر خانما اول مث ...

خب دیگ تصمیم با خودشه چیکار کنه حداقل بدونن

من ندیدم این تاپیکارو شوهره مصمم تر بوده رو ولی از نزدیک دیدم😂

میگن که نگی برات دردسر نشه وگرنه خیانت کار و زنا کار حکمش مشخصه

غیر مستقیم بگیم حداقل یا اگه جا بندازیم گفتنشو هم خیانت کمتر میشه هم دیگ گفتنش برا کسی دردسر نمیشه

این کار خیلی خوبه باور کن  فقط خیانت کارا با این کار مهالفن چون میترسن به بهونه های مختلف چه میدونم قضاوت و کارما و…

🤮حالم بد شد قدیما هم آدم کثیف زیاد بودالان به شما تهمت میزنه؟

نه مثلا دختر فامیلمون چندساله آلمانه مادرشوهرم میگه آره حامله بود سقط کرد  ب ما نگفت 😐 خوب گیریم اصلا حامله بود چرا باید بیاد بگه آبرو خودشو ببره دوما ب توچه ربطی داره ک پشت سرش حرف میزنی یا تهمت میزنه ب دخترعموهای شوهرم و ول هستن خدامیدونه چیکار میکنن .من رو جرئت نداره بیشتر هم از رو لباس قضاوت می‌کنه انگار خودش همیشه با حجاب بود خیانت نکرد این تنها نبود بابام گفت زن عموی بابام و پدربزرگم باهم بودن مادربزرگم هم همش دنبالشون بود

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
عزیزممن نگفتم خودمو جای کسی میزارم ک بهم خیانت شدهگفتم خودمو جای کسی میزارم ک خیانت زن یا شوهری رو ف ...

آخه این نظر نیست عزیزم حقیقته حق داره بدونه طرق مقابل خب عزیزم الان به نظرت خانواده قاتل حق ندارن بدونن مقتول کیه کسی که مورد تجاوز قرار گرفته نباید بدونه ماجاوز کیه؟ اینم همونهه حتی بدتره به نظرم الان یعنی شما فکر میکنی اگه بگس زندگی قاتل و متجاوز خراب میشه؟

خب دیگ تصمیم با خودشه چیکار کنه حداقل بدوننمن ندیدم این تاپیکارو شوهره مصمم تر بوده رو ولی از نزدیک ...

ببین ماه قبل توی یه شهر خانم خیانت کرد دوست آقا خبر داشته میاد به آقا میگه، شوهر هم کشیک همسرش رو میکشه که میبینه راست گفته همسرش رو کشته و آقا دیگه رو تا حد مرگ زده دیگه نمیدونم زنده موند یا مرد، 

قرار بر این نیست تایپیک بزنن، وقتی میگن بخاطر خیانت طلاق گرفتیم میگن شوهرمو بخاطر اون طلاق مون داد 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
عزیزم ظاهر زندگی آرونه باطنش لجنه خیانت باید برملا شه چون طرف مقابل داره گول میخوره بعد اینکه همین ...

عزیزم برادرشوهر من خیانت میکرد منو یکی دیگه از جاری ها فهمیدیم من ترسیدم از شر نگفتم اما اون یکی جاریم رفت بهش گفت می‌دونی چیشد آدم بده شدیم ما تازه جاری گفت میخاید بحث بندازید بین ما

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
غیر مستقیم بگیم حداقل یا اگه جا بندازیم گفتنشو هم خیانت کمتر میشه هم دیگ گفتنش برا کسی دردسر نمیشهای ...

منم میبینم دق میخورم که مردم بی تفاوت و خنثی شدن 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...
خیانت کارا از همه پروو ترن

منم از همینش بدم میاد ک راجب بقیه حرف میزنن چون جواب این حرفا رو بچه هامون میدن

ببین ماه قبل توی یه شهر خانم خیانت کرد دوست آقا خبر داشته میاد به آقا میگه، شوهر هم کشیک همسرش رو می ...

خب؟ الان چیش بده شر یه خیانت کار از زمین کم شد یه آدم ککثیفم تا سر حد مرگ کتک خورد اینچیزا باشه خیلی از اجنای ترسو اینکارو نمیکنن

خب گفتین شما بقیش به جهنم

نه از چشم ما می‌دیدین ک زندگی خراب کن هستین حتی خود جاریم اینجور میگفت بعدشم با اینکه بچه نداشت ادامه داد