2777
2789
عنوان

یه دختری دیروز خودکشی کرده چون

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 41 پست
ولی نمیدونن هیچوقت🙂

هعیییییییییییی...🙂

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A    

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

واییی چه اشتباه بزرگیی

هیچ عشقی ارزش مرگ و از دست رفتن زندگی رو نداره 

براشون از خداوند بخشش و رحمت طلب میکنم❤

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

واییی چه اشتباه بزرگییهیچ عشقی ارزش مرگ و از دست رفتن زندگی رو نداره براشون از خداوند بخشش و رحمت طل ...

خط اخرت ترجمش چیه گل

پسرم!کارهای زیادی است که درزندگی ات انجام خواهی داد ومن قول می دهم همان طور که در جستجوی رویاهایت هستی همیشه تو را در قلبم نگه دارم. 

کاش یکم قوی باشیمبابای منم ی بار این حرفو زد گفتم اوکی مشکلی نیست بااون ازدواج میکنم بااین دوست میمو ...

منم قرار بود با یک اقایی ازدواج کنم ولی پدرم بخاطر مسائل مذهبی و عقیدتی مخالف بود 

خودمو به در و دیوار زدم نشد 

دیدم شاید این عشق ارزش مرگ و فرار و ..رو نداشته باشه و بیخیال شدم ...شیش ماه کافی بود تا کلا فراموشش کنم

کاش دخترامون میدونستن که هیچ مردی و هیچ ازدواجی ارزش خودکشی نداره😢

ارمنی ها ارمنستانی نیستند 😄 لطفا اگر مخالف نظر من هستید بهم بگید ولی گزارش نزنید برام . هرجا دیدید من تبلیغ مسیحیت کردم حتما گزارش بزنید . لطفا لطفا قبل اینکه با من ستیز کنید به این فکر کنید که ممکنه تفکر شما برای من غلط باشه و دلیلی نداره حتما بپذیرمش . زیر هر پستی که صلاح دیدید تگم کنید خوشحال میشم کمک کنم💘این کاربری سومه ... سوالی راجع به مسیحیت یا انجیل داشتید بپرسید ازم خوشحال میشم به اطلاعاتتون کمک کنم❤ Եղեք սուրբ որդու պաշտպանության մեջ

خط اخرت ترجمش چیه گل

دعا کردم برای همه کسایی که میخونن امضامو❤

پسرم شاید یکی دوسال بعد میره ازدواج میکنع و یادشم نمیادواقعا غم انگیزه

آره بابا پس چی . شایدم پسره به خاطر ثروتش با دختره می‌خواسته ازدواج کنه 

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
منم قرار بود با یک اقایی ازدواج کنم ولی پدرم بخاطر مسائل مذهبی و عقیدتی مخالف بود خودمو به در و دیوا ...

کاملا موافقم

ی حس بچگانه و مسخرس

بخدا پدرو مادر ی چیزی میدونن ی حرفی میزنن

خواهر من رو حرفش موند و با کسی ک خواست ازدواج کرد جدا شد

ولی من پای حرفم موندم شکر خدا تحملمم بالاس مشکلاتمون خیلی زیاده ولی بخاطر دوست داشتنه تحمل میکنم و سکوت

ولی نمیدونم اگه حرف بابام و گوش میکردم زندگیم چجوری بود

البته کلا من باازدواج مخالف بودم دوست داشتنه کار خوشو کرد

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....