2777
2789
عنوان

یه دختری دیروز خودکشی کرده چون

| مشاهده متن کامل بحث + 835 بازدید | 41 پست

من صلوات نمیفرستم دارایی ارزش نداره اما یه پسر هم ارزشی نداره که خودم و از نعمت زندگی و نفس کشیدن محروم کنم به این فکر میکنم که اگر صلاح باشه بهم میرسیم اگرم نباشه قطعا خدا بهترش و نصیبم میکنه کاش بعضی دخترا بجای استفاده از احساساتشون کمی منطق فلج شدشون و بکار میگرفتن

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مملکت که نیست /=دیوونه خونستخوب هزارتا راه بود

عزیزم من و توهم تو این مملکت زندگی میکنیم که این کارو نمیکنیم و خیلیای دیگه هم مثل ما

نباید بخاطر یه تعداد محدود اسمشو گذاشت دیوونه خونه😂🌸

همونی که تاپیک میزنه و فورا بعدش پشیمون میشه😐

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسرم شاید یکی دوسال بعد میره ازدواج میکنع و یادشم نمیادواقعا غم انگیزه

اره همینه. درسته عاشقیه ولی زندگی مسخره بازی نیست که بخاطر نرسیدن به یه آدم حرومش کرد

من شبیه معجزه‌م شبیه صبر.👑 #برای_آزادی_پسر_طبیعت
من صلوات نمیفرستم دارایی ارزش نداره اما یه پسر هم ارزشی نداره که خودم و از نعمت زندگی و نفس کشیدن مح ...

ی صلواته دیگه ب من و شما چی شده دلسوز ی ادم دیگه ک میتونیم باشیم

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

من صلوات نمیفرستم دارایی ارزش نداره اما یه پسر هم ارزشی نداره که خودم و از نعمت زندگی و نفس کشیدن مح ...

بعضی وقتا عشق بعضیا رو تا جنون پیش میکشونه متاسفانه

نه منطقی میمونه و نه صبری 

چه غریب ماندی ای دل :)

عزیزم من و توهم تو این مملکت زندگی میکنیم که این کارو نمیکنیم و خیلیای دیگه هم مثل مانباید بخاطر یه ...

تو دیوونه خونه ام همه دیوونه نیستن💔

❤️کار بر no aks هستم❤️.           تو سختیا کنار کسی نباشید، تو خوشیا کنارتون نمی مونه.                                                ساعتم برگرده خوب نمیشه حال من....      

اون مکان با یه کشور فرق داره😂

🤣🤣🤣🤣🤣من ک خودم یکی از دیوونه های شهرم😁

بعضی دیوونه ها مفیدن😂

منم مفیدم 😉😘

کاش پسرا واقعا قدر دخترا رو میدونستن

یه دختر حتی از جونشم میگذره

من اصلا درمورد این دختر صحبت نمیکنم چون از قضاوت کردن دیگران خیلی میترسم

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A