2777
2789
عنوان

چیکار کنم بتونم فراموشش کنم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چرا بخدا خااااستمازته قلبم ازش خاستم 💔آهسته هم نگفتم بی اثر باشهتنها ارزوم اینه فقط از دلم بره بیرو ...

وقتی بی تفاوت بشی حالت روبه راه میشه واسه چی بعدش بمیری دختر

ببین آدمایی که تو تاپیکت دارن نظر میدن آدمای معمولی که هیچی از زندگی ندونن و هیچ حسی نداشته باشن نیستن 

ما آینده ی تو هستیم فقط اینو بهت بگم که جز خودت هیچ کسی نمیتونه کاری کنه 

سخته دردناکه ولی باید بشه

وقتی بی تفاوت بشی حالت روبه راه میشه واسه چی بعدش بمیری دخترببین آدمایی که تو تاپیکت دارن نظر میدن آ ...

منم میخام بی تفاوت بشم

ولی خب هرکاری کردم به هر دری زدم نشد

اون اینستا هم مثلا میخاستم از چشم بیفته😭

منم میخام بی تفاوت بشمولی خب هرکاری کردم به هر دری زدم نشداون اینستا هم مثلا میخاستم از چشم بیفته😭

تو فقط خودتو گول زدی تو خودتو دوست نداری عزیزم

سرزنشت نمیکنم میفهمم حالت خرابه

ولی با خودت صداقت داشته باش، گوشیو از زندگیت حذف کن زندگیت از این رو به اون رو میشه مطمئنم به حرف من گوش بده اولش سخته اروم اروم بزارش کنار بهت قول میدم حالت بهتر میشه هر چی بدبختی ادما میکشن از گوشیه

تو فقط خودتو گول زدی تو خودتو دوست نداری عزیزمسرزنشت نمیکنم میفهمم حالت خرابهولی با خودت صداقت داشته ...

درسته ولی من کار چندانی باهاش ندارم 

یکسال تموم من اصلا اینستا نداشتم 

هییییچ جایی هم چکش نمیکردم هیچی هم ازش نداشتم 

ولی حتی لحظه ای یادم نرفت بازم همینطور داشتم زجر میکشیدم 

فک میکنم فرقی نداره برا من حالم کلا ایطوره 

اره اتفاقا حالم از خودم بهم میخوره بخاطر حماقت هام سادگیم بابت تمام چیزایی ک حقم نبود ولی تحمل کردم به اجبار حقم نبود ولی شنیدم و هیچی نگفتم 

درسته ولی من کار چندانی باهاش ندارم یکسال تموم من اصلا اینستا نداشتم هییییچ جایی هم چکش نمیکردم هیچی ...

اقتضای عشق و احساسه عزیزم حماقت کردن

به خودت سخت نگیر

یه بار باید دعواتون بشه اون کلی حرف سنگین بارت کنه همون روزم خوب نمیشی ولی بعداز یه مدت قشنگ ازش دور میشی🙂دیدم که میگم

بعدشم همیشه کسی که ترک شده احساس ضعف داره عزیزم طبیعیه

اول بپدیر که احساسات طبیعیه و هرکسی دیگه هم جای تو بود همین حس رو داشت و شایدم بدتر از تو

بعدش این که خود به خود شرایط بغرنج رو با سرزنش خودت بغرنج تر نکن☺

اقتضای عشق و احساسه عزیزم حماقت کردنبه خودت سخت نگیریه بار باید دعواتون بشه اون کلی حرف سنگین بارت ک ...

ممنونم عزیزم❤️

من ک دیگه همه زورمو زدم

مگه اینکه خدا برام یه معجزه ای کنه بتونم نسبت بهش بی حس بشم

مگه امپول بی حسی قلب داریم؟🙂قراره آروم بشی فقط

چون قبلا یک بار تجربه مشابه بهش رو داشتم 

بخام خلاصش بگم یکی رو دوسش داشتم اون زیااااااد 

تایمی ک با من حرف می‌زد رفته بود خاستگاری کس دیگه 

ینی به من میگف بریم بیرون واینا ولی با منم حرف می‌زد 

وخیلی چیزای دیگ بدطور بازی خوردم این حرفایی که الان میزنم درد دارن ولی الان ذره ای برام مهم نیس وقتی استوری خودش وزنش رو دیدم اصلاباورت نمیشه از فشار معده بالا آوردم اینقد ک حالم بد بود ولی بعد گفتم دیگ زن داره و کلا یادم رفت الان باورت نمیشه ولی به سختی قیافشو یاد میارم برا همین میگم بی حس شدم انگار نه انگار

تا یه مدت حالم بود بعد که بهتر شدم وبرام تموم شده بود این اومد تو زندگیم خیلی اتفاقی ک اینم زد بدتر کرد 

همچیو🙃💔

بنظرت الان من قلبی دارم؟ نه تیکه تیکه شد رفت خیلی زیباست واقعا

وقتی بهش فک میکنم چه چیزایی رو تجربه کزدم 

چطوری ادما رو از قلبم بیرون میکنم حالم بد مشه

چون قبلا یک بار تجربه مشابه بهش رو داشتم بخام خلاصش بگم یکی رو دوسش داشتم اون زیااااااد تایمی ک با م ...

کسی که یه روزی انقدر قوی بوده الان از اون روزم قوی تره

بعضی مواقع میگم کاش اون موقعی که۱۷.۱۸سالمون بود ازدواج میکردیم که عمرمون نگذره به انتظار این که قراره یه روزی بالاخره حالمون خوب بشه 

اما کاش فایده نداره عزیزم

امیدوارم خیلی زود قلبت آروم بشه

به نظرم نگاه امام رئوف کمک کنندس از ته دل از ایشون بخواه 

چون قبلا یک بار تجربه مشابه بهش رو داشتم بخام خلاصش بگم یکی رو دوسش داشتم اون زیااااااد تایمی ک با م ...

نمازشب بخون

سعی کن اگه سرکار نمیری بخوابی یکم البته اگه خوابت میبره سعی کن یه جوری بشه که مشغول باشی نتونی فکر کنی مثلا برو کنکور بده کلا مجبوربشی که به چیزی فکر نکنی