2777
2789
عنوان

من چرا مغز خر خوردم ازدواج کردم😐

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 70 پست
من حدودا یساله ک ازدواج کردم دیگ اخرای 18 بودمدیدی اصن ادم ب خونه ی باباش و مجردی نیاز پیدا میکنه

ارعههه واقعا تو خوب بودی من پونزده بودم 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤣🤣🤣

ایقد بدبخت مامانم شبانه روز گریه کرد ک نکن دختر بیچاره میشی خودت نابود میکنی و ب حرفش گوش ندادم و واقعا پشیمونم برگردم عقب تا ۳۰ سالگی ازدواج نمیکنم راستش اصلا ازدواج نمیکنم ولی اگه مجبور ب ازدواجم بشم کمتر از ۳۰ سال محاله ازدواج کنم 

کجایی هستین شما رسمتونه زود ازدواج کردن؟ 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
رابطت با شوهرت چجوریه؟شوهرت سختگیره؟

رابطه از چ لحاظ؟

سختگیر ک خب بیشتر شوهرا سختگیرن از این لحاظ سختگیره ک دوسداره فقط پیش خوپش باشم مثلا نامحرم چشمش به من نیفته یا اگرم افتاد خودش مراقبم باشه 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ارعههه واقعا تو خوب بودی من پونزده بودم 🤦🏽‍♀️🤦🏽‍♀️🤣🤣🤣ایقد بدبخت مامانم شبانه روز گریه کرد ک ن ...

ای خدا😅شوهرت چن سالش بود ازدواج کردید؟ 

من کوردم ، ببین ازدواجم دست خودم بود انتخاب خودم بود تازه خلنوادم مخالف بودن...

اره افرین دقیقادلم میخاد فارغ از همه چی یه استراحت کامل داشته باشم و طولانی

عروسی کردی؟

قشنگ میفهمم چی میگی 

من خودم خونه داریو یکی از سختیای ازدواج میدونم

اومدم تو حرم چشمای نازت نذرمو ادا کنم ❤
ای خدا😅شوهرت چن سالش بود ازدواج کردید؟ من کوردم ، ببین ازدواجم دست خودم بود انتخاب خودم بود تازه خل ...

شوهرم ۲۱ بود من ۱۵ 

من شیرازی ام 

منم دقیقا پسر خالمه شوهرم 

ولی خو مامانم خیلی ب پام گریه کرد التماس کرد زود ازدواج نکن ولی خو خر بودم نفهمیدم🤣🤣🤣🤣

الان ک دارم میفهمم خیلی دیره دیگه 🤣🤣🤣

من بعد پنج سال از ازدواجم گذشت بچه دار شدم و الان ده ماهشه دخترم 

میگي حاضري براي عشق بمیري درصورتي که نه چیزي از مردن میدوني و نه چیزي از عشق :)  
اره دوماه دیگه یسال میشه ک زیر یه سقفیم..بعد من درسم میخونم با بدبختی چن ساله متاهلی شما؟

اوه پس کارات زیادن حق داری 

من مجردم عزیزم😀

یه مجرد که وقتی به این فکر میکنه که کارای خونه رو باید خودش انجام بده دلش میخواد همچنان مجرد بمونه😂

شوهرم ۲۱ بود من ۱۵ من شیرازی ام منم دقیقا پسر خالمه شوهرم ولی خو مامانم خیلی ب پام گریه کرد التماس ک ...

اخی خدا حفظتون کنه واسه هم

جفتتون کم سن بودید

راضی هستی الان؟

من ک دلم مجردی و از هف دولت ازاد بودن میخاد واقعا این متاهلی چیه ک انقد سخته

اوه پس کارات زیادن حق داری من مجردم عزیزم😀یه مجرد که وقتی به این فکر میکنه که کارای خونه رو باید خو ...

مجردی بابا لذت ببر

من ب دوستامم میگم مجرد بمانید و مجرد بمیرید😅

اصن دفدغه ی شماهاخیلی راحته

مجردی بابا لذت ببرمن ب دوستامم میگم مجرد بمانید و مجرد بمیرید😅اصن دفدغه ی شماهاخیلی راحته

😂😂😂

من خودمم تصور میکنم که در کنار درس بخوام کار خونه هم بکنم واقعا کم میارم 

رشتت چیه شما ؟😀