2777
2789
عنوان

خاله شوهرم

354 بازدید | 16 پست

سبزی قرمه آورده بود برامون لونروزگذاشتم اصلا عطر و طعم خاصی داره نمی‌دونم چجوری درست کرده و چیا زده داخلش🥺عاااشقش شدم یعنی نمی‌دونم چکار کنم دارم دیووونه میشم ی بسته هم بیشتر ازش نمونده همش میگم اگه این ی بسته تموم شه چکار کنم من🥹🤕🤧شوهرم میگه زنگ میزنم میگم برات دوباره درست کنه بفرسته ولی من روم نمیشه میترسم ناراحت شده با خودش بگه اینا چقدر پرروعن😒😐🤷🏻‍♀️اصلا سبزیش خیییلییی عالیهههه محشره سیاهه سیاهه وقتی سرخ میکنم بوش آدمو روانی میکن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بنظرم زنگ بزن کلی ازش تشکر کن بعد بگو از کجا خریده و چی ریخته توش چونکا ما وقتی از سر باغ سبزی میگرفتیم اینطوری خوش رنگ و عطر بود

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

بنظرم زنگ بزن کلی ازش تشکر کن بعد بگو از کجا خریده و چی ریخته توش چونکا ما وقتی از سر باغ سبزی میگرف ...

تشکر ک کردم کلی از جایی نخریده خودش درست می‌کنه شوهرم همیشه میگه دستپختش تو فامیل زبون زده عام و خاص🥹🫰🏻خیلی خوبه لعنتیییی کاااش این مادرم بود🤧🤕مادر خودم ک اصلا انگار ن انگار دختری هم داره هعییئیی

تشکر ک کردم کلی از جایی نخریده خودش درست می‌کنه شوهرم همیشه میگه دستپختش تو فامیل زبون زده عام و خاص ...

عزیزم مشخصه خیلی مهربون هم هست😍😍😍😍

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

ی چیزی بخر ببر براش حتما یجوری قیمت سبزی ها و روغنش دربیاد تعریف کن از سبزی اش دیگ خودش میاره برات

خوب چهار روز اومدن خونمون موندن دیگ منم نهایت پذیرایی رو ازشون کردم 

سبزیش سیاهه اما تو مجدد سرخش میکنی  چرا؟؟

در من، مریم امیرجلالی پریود شده..............همه چیز خراب اندر خراب است.زندگی، هوا، کشتنِ وقت، همه چیز.هیچ معلوم نیست که چه خواهد شد.توضیح جزئیات جز دردسر نتیجه‌ای ندارد...