2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11505 بازدید | 274 پست

خودمم بچه طلاقم مادرمم بعد از ۱۶ سال جدایی ازدواج نکرده

ولی مادرتو مقصر ندون ازشم خجالت نکش چاره نداشته خودش یه زن تنها با یه دختر بچه وگرنه هیچ زنی دلش نمیخاد شوهرش یه شب بره پیش یه زن دیگ فرداش بیاد پیش این

تو فقط تمام تلاشتو بکن پیشرفت کنی

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره اون خودش نمیخواداطرافیان همش تحت فشار اهرمی گذاشتن ازهربی احترامی بگیرتاخیلی چیزای دیگه خودم دار ...

بچەی دیگە نمیتوتید بیارید؟؟

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️
آره دیگه شوهر منم همینطور تو اینستاگرام پر شده از در و داف میرن اونارو میبینن به ما بی میل میشن همش ...

اره گل گفتی دقیقا

شوهر منم هی حسرت میخوره ک چرا زن جذاب و درو داف نگرفته حالا منم چهرم خوبه ها اندامم خوب نیست عادیه ی چیزی زیر عادی البته اما خب اگه این فضای مجازی نبود اگه این زنای جن ده نبودن مردا از کجا میخواستن بفهمن خیلی ببخشید اونجای بقیه زنا سفیدع خوشگله و مال زن خودشون سیاه و زشتع؟ یا از کجا میخواستن بفهمن بدن فلان زن سفید و بلوریه بدن زن خودشون لک و جوش داره؟ یا سینه و باسن فلان زن بزرگه مال زن خودشون کوچیک و بد فرم؟ همش میگم خدایا این تکنولوژی و فناوری و نوآوری و این چرتو پرتا چی بود کاش مام دهه پنجاهی بودیم چقد زندگیاشون خوب بوده اونا اما خبر نداشتن🥲

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

دروغ ک نمیگه خواهر من اسلام حقیقی کجا بود فعلا ک داریم اسلامی رو تجربه می‌کنیم ک این مردای هوس باز خ ...

خب مشخصه همیشه در طول تاریخ افرادی بودن که از هر ابزاری به نفع خودشون استفاده کردن، از جمله از دین. 

بله اگر قرار باشه دین حقیقی اجرا بشه ، 

دیگه این همه فاصله طبقاتی وجود نداره ، 

و خیلی چیزهای دیگه که احتمالا اکثریت حاضر نیستن بپذیرن ! 

من خودم هم سؤالاتی از دین دارم که هنوز به جوابشون نرسیدم. 

ولی اینکه هر چیزی رو به دین نسبت بدیم ، کار درستی نیست. 

خودم داروی ضدتشنج مصرف میکنم چون سکته وتشنج همزمان داشتم بچمم ٱتیسمه

خب چرا شوهرت شریک زندگیته و پدر اون بچه س رو میخوای بفرستی بغل یه خانم دیگه؟باید بمونه ازتون حمایت کنه

یا دافع البلیات
بیا از این زاویه به قضیه نگاه کنیم این خانم از سر بی پناهی ،زن دوم شده ،اگه نمیشد اون آقا زن نمی گ ...

خب از اینور قضیه هم نگاه کن !!!!پس زن اول که زندگیش بهم می‌ریزه و هیچوقت مثل اولش نمیشه چی؟؟؟

اعصاب و روان زن اول چی؟؟؟

بچه های زن اول که خجالت میکشن باباشون زن گرفته چی؟؟

زن اول که بذاره شوهرش رو تقسیم کنه و اموالش تقسیم بشه چی؟؟؟

حتی خیلی دیدم زن اول طلاق میگیره و میره!!

اصلا درست نیست حرف شما 

اون خانوم بی پناه شده و طلاق گرفته چرا باید بره آوار بشه سر یکی دیگه ؟؟؟؟؟اینهمه مرد مجرد و طلاق گرفته هست ،،،،

می‌رفت کارگری کار میکرد 

چون یه نفر گفته این کار غلط اشکال نداره ، ما باید انجام بدیم ؟؟؟پس عقل چی میشه ؟عاطفه و انسانیت چی ؟ ...

یه نفر گفته؟. عزیزم کجای کاری این ن تنها تو دین هست بلکه یک قانون هست حتما تا حالا کارت ب دادگاه نکشیده بفهمی وقتی عین همینا سرت بیاد بدونی تو چه جایی داری زندگی می‌کنی 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

بمیرم برات الهی تاوان گناه پدر مادرتو تو داری میدی😔😔💔💔 بچه های طلاق خیلی گناه دارن خیلی باور کن ...

منم فقط به خاطر اینکه بچه هام نشن بچه طلاق موندم خونه شوهرم

نمیدونم تا کی بتونم تحمل کنم

نامه ای به فرزندم:«مادرت روزایی رو زندگی کرد که قابل زیستن نبود،مگر فقط به خاطر وجود تو»