2777
2789
عنوان

تقصیر من چیه که مامانم زن دوم یکی دیگس🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 11954 بازدید | 274 پست
من که مسیحی ام با دین شما کاری ندارم ولی ته حرفم اینه وقتی پایه دینتون هستید پایه همه چیزش باشید

پس وقتی نسبت به اسلام حقیقی اطلاعات کافی نداریم ، بهتره چنین نظراتی رو ندیم. 

همچنین ادیان الهی همه مشترک هستن. 

چی میگی بابا😂عین پیرزنا نشستید فقط نفرین کنید حرفم کنایه بود

نفرین نکردم که 

قانونی که قبول دارید رو خواستم تجربه کنی

‌ ‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌چشمِ خود بستم که دیگر چشمِ مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مطمئنی ؟اون اون زن اول ، خودت بودی ، یا مادرت بودبازم همین نظر رو داشتی ؟

عزیزم تقصیر مردم نیست این ازدواج مجدد رو ک خودت میدونی کیا اجازه دادن و گفتن حلاله؟ پس ما باید از اون کسی ک این جنایت بزرگ رو مجاز کرد ایراد بگیریم ن از ذهن و حرف مردم 

همه جای دنیا تا زن اولتو طلاق ندی حق گرفتن دومی رو نداری و کمتر کسی هم چنین غلطی می‌کنه چون کشورهای دیگه حق تنصیف اموال هست یعنی اگه زنتو طلاق بدی باید نصف مال و اموالتو ببره خب طبیعتاً هیچ مردی جرات طلاق دادن زنشو نداره

اما اینجا چی؟؟؟ راحت مردا خیانت میکنن بعد تو دادگاه و مردم میگن صیغه کردیم و دیگران هم میگن گناه نکرده صیغه کردن زن دوم هم ب صورت رسمی بگیرن مهریه میشه سالی ی سکه فشاری ام ب مرده نمیاد فقط زن اولی بدبخت میشه اگه بچه داشته باشه اینجا تو این کشور فقط زنای پاک ضرر میکنن همین 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂

من خودم شهردیگس محل زندگیم بچمم وابسته شدیدپدرشه اماحتماروحرفت فکرمی‌کنم .ممنونم بابت حرفات🌹

اگع میبینی انقد اذیتی خودتو بخاطر بچه پاسوز نکن بده باباش نگهه داره تو قانون مزخرف ما بچه ماله پدرشه خدایی نکرده پس فردا ی چیزی شد ولت نمیکنه

زن دوم کسی بودین زندگی زن دیگه ایرو خراب کردن گناهه

ربطی به کامنتم نداشت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
من که مسیحی ام با دین شما کاری ندارم ولی ته حرفم اینه وقتی پایه دینتون هستید پایه همه چیزش باشید

شما وارد جزییات دین ما پس نشو لطفا 

اجازه بده دین خودمون رو خودمون هم نظر بدیم در موردش

بچه تون مشکلی داره و میخوای اجازه بدی همسرت زن دوم بگیره؟

آره اون خودش نمیخواداطرافیان همش تحت فشار اهرمی گذاشتن ازهربی احترامی بگیرتاخیلی چیزای دیگه خودم دارم از عذاب میمیرم.استارترخودتوشماتت نکن توتسلیم خواسته دیگری شدی عزیزم

حالا کار به استارتر ندارم ولی اگه شوهرت یا پدرت زن دوم بگیرن همینو میگی؟؟؟بنظرم از جنایت برزرگتره ،، ...

بیا از این زاویه   به قضیه نگاه کنیم 

این خانم از سر بی پناهی ،زن دوم شده ،اگه نمیشد اون آقا زن نمی گرفت 

این قضایا جنایت نیست ،حداقل توی ایران جنایت نیست 

موافق این قضیه اصلا نیستم ولی جرم سنگینی نبوده و نیست

😐🤷🏻‍♀️

یکم اعتماد به نفس داشته باش اتفاق خاصی نیفتاده که آنقدر خجالت میکشی!!

اتفاقا بیشتر تو دید باش گوشه گیر باشی که نمیتونی ازدواج کنی .

یا ازدواج کن از اون خونه برو یا مهاجرت که بهترین راهه

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک
پس وقتی نسبت به اسلام حقیقی اطلاعات کافی نداریم ، بهتره چنین نظراتی رو ندیم. همچنین ادیان الهی همه م ...

دروغ ک نمیگه خواهر من اسلام حقیقی کجا بود فعلا ک داریم اسلامی رو تجربه می‌کنیم ک این مردای هوس باز خودشون تغیرش دادن ب نفع خودشون زن گرفتن رو گناه نمیدونن حلالش هم کردن راست میگه این متاسفانه دین ماست و کسایی ک تجربه دادگاه رفتن داشتن مثه من فقط میدونن تو این کشور و این دین چقد ب زن ظلم شده 

به چه چیز تو آنقدر وابسته شدم؟ به چشمانت که مرا نمیبیند😔؟ یا به قلبت که مال نیست💔 هرچه آید به سرم باز بگویم گذرد🥲 وای از این عمر که با میگذرد، میگذرد 🙂