2777
2789
عنوان

دلم برای بچه همکارم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2133 بازدید | 92 پست
دقیقا کتر منو میکنی حالا من مادرشوعرم هست بنده خدا ولی دخترم مریض شده بود واینمیستاد پیشش بچه ها مری ...

من این روشو قبول دارم چون ذهن خود مادر آرومه حالا آرامش بچه به کنار. مامانم منو خیلی وقتا میبرد سر کلاس درسش توی مدرسه و حتی کلاس دانشگاه هم نشستم   و حس بدی نداشتم. من گاهی هم میدم مامانم و خاله م 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من این روشو قبول دارم چون ذهن خود مادر آرومه حالا آرامش بچه به کنار. مامانم منو خیلی وقتا میبرد سر ک ...

انشالله خوشبختیشو ببینی . من که دوست دارم زودتر بازنشستکنم خودمو انشالله سه سال دیگه میشه بیست سال خودمو بازنشست میکنم

خانم یه سال و نیمه شه ها، متوجهی؟ بچه انقدری دیدی تا حالا؟پسر من کلاس اوله هر روز بعد مدرسه میاد پیش ...

اتفاقا ۲تا بچه دارم خیلی هم مستقل هستن وخودمم شاغلم 

تو۱جمعی بریم هم همه کیف میکنن از مستقل بودنشون ومن همه اینا رو مدیون شاغل بودنم هستم 

البته من بچه۱سال ونیمه رو نمیگم تنها بزاره منظورم این بود هر روز نمیبره که حالا ۱بار شده تو خونه هم ممکنه بچه خواب باشه وبیدار بشن پدر ومادر متوجه نشن مثلا حمومی یا دستشویی جایی باشن 

خانم یه سال و نیمه شه ها، متوجهی؟ بچه انقدری دیدی تا حالا؟پسر من کلاس اوله هر روز بعد مدرسه میاد پیش ...

بچه های من همجنس هستن ودوستدارن فقط باهم بازی کنن وتنها بمونن الانم من اومدم تو اتاق بخوابم اونا گفتن ما بازی میکنیم 

اتفاقا ۲تا بچه دارم خیلی هم مستقل هستن وخودمم شاغلم تو۱جمعی بریم هم همه کیف میکنن از مستقل بودنشون و ...

نه دیگه من مخالفم دو طبقه فاصله بعد هم بهش زنگ زدم دعوا کردم میگه اقای فلانی(ابدارچیمون) گفتم بیاد ببینه بیداره یا خوابه . من نمیگم ابدارچی ادم خوب یا بدیه من که اومدم بچه تا اونو دید پرید تو بغلم ازش ترسیده بود . جسارتا من حمام یا دسشویی هم میرم بچه را میزارم تو رو روک یا تاب درو باز میزارم ببینمش 

بچه های من همجنس هستن ودوستدارن فقط باهم بازی کنن وتنها بمونن الانم من اومدم تو اتاق بخوابم اونا گفت ...

اینکه خیای هم عالی من بچه هام همجنس نبودن ولی از نه سالگی به بعد از بعد مدرسه با هم تو خونه تنها بودن تا من برسم خونه

اینکه خیای هم عالی من بچه هام همجنس نبودن ولی از نه سالگی به بعد از بعد مدرسه با هم تو خونه تنها بود ...

دقیقا چون همجنس هستن خیلی راحتن واینکه فاصله سنیشون ۳ساله  باورتون مبشه بگم شده من خونه بودم اینا ۳،۴ساعت متوالی بازی کردن  ولذت میبرن از کنار هم بودن 

دقیقا چون همجنس هستن خیلی راحتن واینکه فاصله سنیشون ۳ساله باورتون مبشه بگم شده من خونه بودم اینا ۳، ...

عزیزم خوش بحالشون دخترن یا پسر؟ منم تو دوران کرونا اون دوتا با هم بودن بازی میکردن خیلی راضی بودم

هم ازمونی هم با پارتی تو اداره ما خیلیا هم اسم هم هستند البته همه هم پست دارن من که ازمونی بدون پارت ...

مرسی بابت توضیحاتت عزیزدلم

بیرون ز تو نیست آنچه در عالم هست از خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی....."مولانا"
عزیزم خوش بحالشون دخترن یا پسر؟ منم تو دوران کرونا اون دوتا با هم بودن بازی میکردن خیلی راضی بودم

دختر،فقط خاله بازی میکنن وکوچیکه  جوری بزرگه رو دوست داره وحرفشو قبول داره هر چی آبجی بگه همونه،میپرستتش

انشالله خوشبختیشو ببینی . من که دوست دارم زودتر بازنشستکنم خودمو انشالله سه سال دیگه میشه بیست سال خ ...

بچه های شما رم خدا خفظشون کنه. اع به سلامتی. من بازنشستگی دوست ندارم. البته فقط دوازده سال سابقه دارم 

دختر،فقط خاله بازی میکنن وکوچیکه جوری بزرگه رو دوست داره وحرفشو قبول داره هر چی آبجی بگه همونه،میپر ...

من پسر و دخترم ابجی بزرگشونو یه جور دیگه دوس دارن . حالا خپاهر یه جور دیگه میشن همدم هم وقتی بزرگ بشن مثل منو خواهرم ۴سال تفاوت سنی داریم و من جنوب زندگی میکنم اون شمال ولی دندونش درد بگیره میفهمم یا من درد زایمان داشتم ساعت یه ربع به یک نصف شب فهمید بهم زنگ زد

من پسر و دخترم ابجی بزرگشونو یه جور دیگه دوس دارن . حالا خپاهر یه جور دیگه میشن همدم هم وقتی بزرگ بش ...

واقعا خواهر داشتن نعمته من خودم خواهر ندارم خدا روشکر خدا بهم ۲تا دختر داده بجای خواهر سر بترداری دمم دعا میکردم دختر بشه که دختر اولم مثل من بدون خواهر نباشه