2777
2789
عنوان

دلم برای بچه همکارم سوخت

| مشاهده متن کامل بحث + 2160 بازدید | 92 پست
بعدم که بی پول باشه نیازات بچه رو برآورده نکنه میگین زنک چقد تنبل و مفت خوره سرکار نمیرهآخر رقص با ک ...

شما قطعا شاغلی ک بت برخورده!

فک کنم اطرافیان شما خانما مسئول تامین مخارج زندگی هستن و درکنارشم اقایون خونه داری میکنن علاوه براین خانم هم موظفه بچشو تو شرایط سخت همراه خودش ببره تا بهش نگید تنبل و مفت خور درسته؟؟

برا ما ک الحمدلله اینجور نیس خانما شغل شریف خانه داری دارن درکنارش ب بچشون هم رسیدگی میکنن مردا هم مخارجو محیا میکنن..

یچی یاد گرفتید ک حتی ب عواقبشم فکر نمیکنید شاغل! مستقل! ی بچه دوساله چ گناهی کرده ک الان بجای بچگی کردن و تو خونه بزرگ شدن باید تو محیطی بره ک باترسو لرز بگذرونه یا اینک اصلا تو محیط کارم نره مادر باید توهر شرایطیم ک باشه خونه بالا سر بچش باشه

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...
شما قطعا شاغلی ک بت برخورده!فک کنم اطرافیان شما خانما مسئول تامین مخارج زندگی هستن و درکنارشم اقایون ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

فکر نمیکردم یه نظر مخالف انقدر توهمات خطا تو ذهنتون ایحاد کنه.

من خانه دار هستم و یه دختر دارم که دیروز دوساله شد 

و برعکس شما اصلا تو زندگی اطرافیانم فضولی نمیکنم ببینم شاغلن یا خانه دار. هرچی باشن برام قابل احترامه. وقتی همچین تفکری درباره زنان شاغل داری و بهشون توهین میکنی چی باید بهت گفت؟!شاید از سر نیاز رفته سرکار. نیاز مالی یا روحی. خوبه نوشته پرستاره رفته شاید شرایط برای مهد یا سریع پیداکردن پرستار جدید نیس. و بخاطرش اینجوری داری نقد میکنی اون زن رو

💚🤍❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

😂😂😂😂😂😂😂😂😂فکر نمیکردم یه نظر مخالف انقدر توهمات خطا تو ذهنتون ایحاد کنه.من خانه دار هستم و ی ...

معلومه فضول کیه😐من یاشما اصا چرا ریپلای کردی منو

خودت پریدی وسط مگ مخاطب من شما بودی؟؟من خجالت میکشم جای شما بخدا😅

وَ خُدا را آنگــونہ کــِ سِزاوارِ اوستــ نَشناختـــیم...                                                                                                                                                                                  خُدایا شُکرت بخاطرِ وجودِعزیزانم(همسرم💞پسرم😍دخترم😍خانوادم💖)وَ آرامشے کـِ دارم...