2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون چون داداشم بدو بدو میکنه زنگ زده پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 944 بازدید | 114 پست
چهاردیواری وقتی چهار دیواریه که سرو صداش تو چهار دیواری بقیه نباشه

داره میگه بچه ست تذکر دادیم کسی ام خونه نبوده تنها بودهبه چه حقی بچه رو زهر ترک کرده ؟ اگه طوریش میشد بازم بلبل زبونی میکرد ؟

Married👰🤵💍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یه روزی این کار رو با کره اسب های طبقه بالایی خواهم کرد

طفلی بچه های خودم از ترس همسایه پایینی و تذکر های همسرم جرات بازی تو خونه ندارن از یورتمه های همسایه بالایی هم آسایش ندارن

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم

اخ قلبم یاد پسر خودم افتادم سه چهار سالش بود تا یکم تند راه می‌رفت همسایه در خونه بود ،همه مارو عصبی کرده بود بچه من حق نداشت تو خونه تند راه بره چه برسه به بدو بدو ،تا یه لحظه میدوید همسایه دم در بود هیچ درکی نداشت آخر سر گفتم چیکارش کنم بگم پرواز کنه سینه خیز بره،واقعا صدایی نبود که بیاد درب خونه ولی آدم عصبی بود،هر روز دعوا میکرد،غروب به غروبم که از سر کار میومد سرایدار باغ بود برای پسرم سبب و شکلات و آفتاب گردون می اورد

گیجید هنوز فصل تردید گذشت ان قصه که گفتید و شنیدید گذشت، داعش به چراغ سبزتان هار شده از این همه خون چگونه خواهید گذشت!!؟؟ اگه یه بار میگم جاریم وسواسه تایپک دیگه میگم شلختس، یه تایپک میگم پولداره، یه تایپک میگم اهل رفت آمد نیست، یه تایپک میگم هررهفته گردش تفریح، یه تایپک میگم حسود، نگید دروغگو بدانید و آگاه باشید بنده شش تا جاری دارم با خودم هفتا میشم 😂😂😂😂به ارزوهایم قول رسیدن دادم😌
کارش درست نبوده ولی انصافا حق داره بدو بدو کردن واقعا اعصابو روان واسه واحد پایینی نمیزاره.باید متوج ...

چیکارش کنیم یادش میره بازم الان که حتی حرفم نمیزنه ازترس چه برسه بدوبدو

می ه مدرسه فوتبال میره روزای زوج فقط

یدونه دیگم بنویسینش والبیالی چیزی

اینم بچه ست خب 

از طرفی اونام حق دارن

گرچه کارشون زشت بده

حق با هر دو طرفه

کاش حیاطی چیزی داشتین بچه بازی میکرد

اول به پلیس زنگ زده 

بعد گفته نیایین خواستم بچه رو بترسونم

خدا به همسایه ت عقل بده 

ولی از همه چی به کنار اول  با همسایتون برخورد کنید بعد 

همیشه به داداشت بگو که محیط آپارتمانی همیشه باید آروم باشه 

اینطوری خودتون هم راحتید 

خیلی از بچه ها از مدرسه میان‌تو‌نونه ان تا والدینشون از سر کار برگردن همه‌که‌مامان خانه دار یا خواهر ...

پسربچه ۷ ساله رو تنها تو خونه بزاری افتخار نیست عزیزم

به کجا خواهی رفت با این ویرانی که خودِ تویی...
داره میگه بچه ست تذکر دادیم کسی ام خونه نبوده تنها بودهبه چه حقی بچه رو زهر ترک کرده ؟ اگه طوریش میش ...

کارش درست نبوده اما باید بچه توجبه بشه از سمت مادرش که باعث ازار همسایه پایینی نشه 

اگرم نمیشه که موقعی که خونه اجاره میکنن نباید برن طبقات بالا که بعدا بگن بچس نمیفهمه همسایه ها که اعصابشون از سر راه نیوردن 

ایران=سرزمین کهن   سرزمین بزرگان و شریفان                 ایرانی=شیر پاک خورده با تاریخی هزاران ساله                      
خیلی از بچه ها از مدرسه میان‌تو‌نونه ان تا والدینشون از سر کار برگردن همه‌که‌مامان خانه دار یا خواهر ...

خیلی خطرناکه یعنی بچه خودش بیاد خونه کلید بندازه در باز کنه ؟ اگر یکی پشت سرش آمد چی ؟ هیچ کس هم نمی‌فهمه ...

کافیه چند روز کمین کنن می‌فهمن که این بجه این ساعت وارد این خونه میشه ...