2777
2789
عنوان

همسایه پایینیمون چون داداشم بدو بدو میکنه زنگ زده پلیس

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 114 پست
دقیقا شما یکی از همون افرادی وگرنه اصل مطلب درک میکردی ک بچه است تذکر دادن کسی ام خونه نبوده !

آدمی که بچه داره یا باید بچشو کنترل کنه یا خونه هم کف زندگی کنه. مردم چه گناهی کردن

upstanding,masterful,lucky,minimalist,brave,unique
خیلی بهش تذکر دادیم نکن نمیشه اصلا جلوش بگیری پارک هم بردیمش سرما خورد تب کرد

با این توصیفات اون بنده خدا  دیگه به مرز جنون رسیده ولی خب کارشم خوب نبوده با بچه اینکار رو کرده

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پسربچه ۷ ساله رو تنها تو خونه بزاری افتخار نیست عزیزم

کسی افتخار نکرده‌ولی شرایط همه یکسان نیست که درمورد زندگی بقبه نسخه بپیچیم 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... 
بکن سکته کنه از ترس بمونه رو دستت راحت میشی

اول این که واقعا بی ادب هستی حس منفی پیامت رو برای خودت و عزیزانت آرزو میکنم

دوم این که بچه ای که بدونه و بفهمه که دویدن و سر و صدا تو آپارتمان کار بدی هست چه تنها باشه چه در حضور بزرگتر این کار رو نمیکنه

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
بچست میگه تذکر هم دادیم ؟ حالا باید بچه رو زهر ترک کنه ؟ بگیرن بکشنش راضی میشید؟

این جه منطقیه؟؟همسایه بالایی بجه داره بجه حوصلش سر می‌ره بدو بدو می‌کنه اعصابو روان واسه خانواده ای ک پایین زندگی میکنن نمیزاره اون خانواده ای پایین زندگی میکنن مجبورا تحمل کنن؟؟؟کسی ک بجه ای داره ک درحال بدو بدو کردن تو آپارتمان و ب تذکر و حرف گوش نمیده بره ویلایی بگیره یا همکف زندگی کنه نه اینکه واسه اینکه بجه ی پدر واحد پایینی در بیاد

با این توصیفات اون بنده خدا دیگه به مرز جنون رسیده ولی خب کارشم خوب نبوده با بچه اینکار رو کرده

کلا اعصاب نداره همه همسایه ها از دستش شاکی اند همه ها حتی سوپر مارکت بغلی

کارش درست نبوده اما باید بچه توجبه بشه از سمت مادرش که باعث ازار همسایه پایینی نشه اگرم نمیشه که موق ...

نه هر طوری ام باشه نباید این کارو میکرد چنین حقی نداشت 

اسمش روشه ،بچه!

من خودم همکف می‌شینم طبقه بالا کاری نیست ک باهاشون نکنه ولی بازم میگم بچه ست یه بار هم تذکر ندادیم خود آدم باید درک کنه

Married👰🤵💍
خیلی بهش تذکر دادیم نکن نمیشه اصلا جلوش بگیری پارک هم بردیمش سرما خورد تب کرد

مگرمیشه بچه 7ساله گوش نده؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
آدمی که بچه داره یا باید بچشو کنترل کنه یا خونه هم کف زندگی کنه. مردم چه گناهی کردن

مردم گونه‌ای نکردن عزیزم ولی شما کار این خانوم تایید می‌کنی کسی با بچت این کارو میکرد هم همینو‌میگفتی؟

Married👰🤵💍

بهترین راه واسه کسی که بچه داره توی آپارتمان طبقات اول و یا خونه ویلاییه ...به خدا ما خودمون از دست طبقه بالاییمون کلافه شدیم زبون حالیشون نیست آدم روانشو از دست این سروصداها از دست میده.خودتونو بزارین جای طبقه پایینیتون خودتون تحمل میکردین آیا بقیه گناهی کردن که سروصدای بچه مردم رو تحمل کنن

عاشق خودت ، سرگرم احوال خودت باش . 
فکر کرده منم

متأسفانه اکثریت مردم درگیر این معضلات آپارتمان نشینی هستند یکی شرایط اقتصادی باعث شده یکی هم عایق نبودن ساختمان ها 

اما باید درک کرد شاید شما خودتون متوجه نباشید.اما

همسایه طبقه پایین انگار جنگ هست روی سرشون 

و البته که رفتار اونا صحیح نبوده باید بهشون تذکر بدید 

اما اینکه شما بچه را تنها رها میکنید و از منزل خارج می‌شید 

هزاران اتفاق دیگه خدای ناکرده تهدیدش می‌کنه دوم اینکه آموزش صحیح ندادید به بچه که آپارتمان نشینی شرایط خاص خودشو داره و در نهایت پلیس مگه زامبی هست که بچه بترسه 

این ترس از گذشته در وجودش بوده 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
اول این که واقعا بی ادب هستی حس منفی پیامت رو برای خودت و عزیزانت آرزو میکنمدوم این که بچه ای که بدو ...

والا پچه ۱۰ ساله نمی‌فهمه چ برسه ۷ ساله اونم پسر 

باید حداقل ۱۳ ۱۴ ساله باشه