2777
2789

درگوشی حرف میزنن بعدم میخندن و به من نگاه میکنن گاهی اوقات خیلی اعتماد به نفسم میاد پایین☹️یا همشون میرن تو اتاق و محل من نمیزارن و میخندن چیکا کنم😐با اینکه باهاشون مهربونم ولی اونا انگار ارث بالاشونو خوردم متنفرم ازشون چه رفتاری نشون بدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محکم باش جدی باش سرت تو کار خودت باشه 

جدی که باشی خودشون رو جمع میکنن 

این کارا رو میکنن تو رو بندازن بیرون 

یادتون باشه هیچ وقت تخمدان دنبال اسپرم نمیوفته! اسپرمه که خودشو به تخمدان میرسونه 😉 پس دنبالش نیوفت 🙂خداوکیلی رعایت نکنی رعایت نمیکنم من با هرکس مثل خودشم حالا خود دانی ❤️

اهمیت نده کلا از ادما سمی جدا شو منم اینکار کردم سرم توکار خودم امروزم داشتم لباس مرتب میکردم دیدم زیاد میخوام بدم نیازمند ببین ادما دوبرت کنار بزار اهیمت نده در حد سلام علیک کارب باشه ک زیرابت نزنن فردا 

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یبار یجایی که مربوط به محل کارم بود با منم همین رفتار شده خیلی راحت و با مهربونی بدون عصبانیت ازشون پرسیدم ببخشید چرا میخندین؟ آنقدر خجالت زده شدن که حد نداشت بعدش دیگه عین آدمیزاد رفتار کردن