2777
2789
عنوان

نمیتونم ب خودم برسم

68 بازدید | 6 پست

بچه کوچیک دارم هنوز دوماه نشده فقط ب کارای بچه و کارای خونه میرسم نمیتونم برای خودم وقت بزارم هروقت هم ک وقت اضافه میاد استراحت میکنم چون واقعا خسته میشم 

نهایت وقت گذاشتیم برای خودم اینه که ی مسواک بزنم موهامو شونه کنم و نرم کننده با رژ بزنم 

درحالی که قبلا خیلی ب خودم میترسیدم البته این طبیعیه چون قبلن وقت بیشتری داشتم هم از اندامم راضی بودم الان حوصله ندارم ی لباس خوشگل بپوشم چون بدم میاد از خودم دلم میخاد زودتر لاغر بشم تا روحیم برگرده

حالا ترک های روی شکم هم از ی طرف حس بدی بهم میده

شوهرم همینجوری هم میگه خوبی و عالی

اما میدونم نباید اینجوری پیش برم 

چیکار کنم 😵‍💫

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همیشه همه تو این وحله این حس شما را دارن زمان بده و نی نی دیگه دوماهش نمیشه لذتشو ببر ولی تو هر وقت اراده کنی میتونی هر جور ک خاستی بشی 

این زاپاسه😉باشه حالا بنویس کاربری دست دو نفره سه نفره این کاربری منم دست شونصد نفره  والا کی ب کیه🚶🚬

ترک های روی شکم که رد پای کوچولوتونه باید خیلی دوست داشته باشی،به قول شوهرم که میگه جا بچه ای هست،بدنتون دچار به تغییر بزرگ در زمان طولانی شده،کم کم مثل اول میشید،همه چیزهایی که گفتید کاملا طبیعیه و با گذشت زمان درست میشه

آرزوهایت راجایی یادداشت کن خدایادش نمیرودولی توممکن است فراموش کنی چیزهایی که امروزداری روزی جزو آرزوهایت بود