2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی از بیرون و سرکار عصبیه میاد خونه سر من خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 808 بازدید | 71 پست
خوب دیگه. مامانت رفت مشاور که تونست خودشو نجات بده. نتیجه گرفتن همیشه این نیست که زندگی گل و بلبل بش ...

کاش روز اول درست تصمیم میگرفتم و با احساساتم تصمیم نمی گرفتم که زندگیم اینجوری بشه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرزنشش نکن موقع ناراحتیش 

بگو درک میکنم کارت سخته حق داری تحملت کم شده . یه دمنوش براش ببر بگو آرومت میکنه . اینارو قبل دعوا میگما انجام بده . نزار کار ب صدای بلند و زدن برسه . 

فک میکنم نیاز به شنیده شدن و درک شدن داره 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
حتما برو مشاوره. دست رو دست بذاری خدایی نکرده ممکنه حین کتک بلایی سرت بیاد. فکر بچه دار شدن هم نکن ا ...

اصلا بچه عمرا بخدا بچه دار شدن واسم شده کابوس همش میگم خدایا بچه بهم نده چون بچه این وسط با ی پدر عصبی دیونه میشه خدا هیچوقت بهم بچه نده چون منم میترسم ی بلایی سرم بیار گاهی واقعا میترسم حس میکنم امنیت ندارم 

سرزنشش نکن موقع ناراحتیش بگو درک میکنم کارت سخته حق داری تحملت کم شده . یه دمنوش براش ببر بگو آرومت ...

بخدا همیشه شنیدمش درکش کردم همیشه همیشه همیشه ولی انگار این فداکاری همیشه من باعث شده اینجوری رفتار کنه 

خوب دیگه. مامانت رفت مشاور که تونست خودشو نجات بده. نتیجه گرفتن همیشه این نیست که زندگی گل و بلبل بش ...

من یک فرزند طلاقم ‌ فهمیدم مرد هر چی ظعیفتر در جامعه و ترسوتر ...بیشتر زنشو میزنه بیشتر خوردش میکنه عقده هاشو سرش خالی میکنه . حالا همین مردا اگر زن سلیطه گیرشون بیاد دیگه خفه خون میگیرن . خب من نمیگم چاره ی راه طلاقه . میگم زن هم باید مردای این شملی خورد کنه که بشینن سر جاشون چرا زن اخرین راهش طلاق و اوارگیه چرا نباید مقابله ب مثل کرد ؟ چرا نباید برابری جنسی رو رواج داد‌ بس کنید حرفذی عهد بوقی زنای قدیم ...تو خانمی تو نجیبی تو صبوری تو کتک بخور و  ساکت باش تهش نشد طلاق بگیر و اواره شو .... نخیر مرد بد رو باید جر واجر کرد ادم نشد بعد جدا ...

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .
اینو قبول ندارم مامان منم رفت مشاور مرد کتک زن فقط باید کتک بخوره ادای زن فداکار و مطیع در اوردن فقط ...

منم اوایل زندگیم خیلی خیلی مظلوم بودم

الانم هستما

ولی اون اوایل مثل دیو دو سر به هر بهونه ای منو به باد کتک می گرفت

خوی وحشیگری رو از پدر بیشرفش یاد گرفته بود

فکر می کرد مرد فقط باید بزنه 

حتی باردار هم بودم به قصد کشت منو میزد

همیشه سیاه و کبود بودم به خانواده م هم نمی گفتم

حتی زد دستمو شکست گفتم خوردم زمین

یه بار بعد از چهار پنج سال

یه دفعه که دیوونه شده بود 

منم دیوونه شدم زدم بشقاب شکوندم 

داد زدم نعره زدم

اومد بزنه با تمام توانم زدمش مشت لگد هم خوردم هم زدم

شاید باورت نشه ولی انقدرررر عصبی بودم یه قدرت عجیبی انگار داشتم 

از یقه گرفتم هولش دادم چسبوندم به دیوار تا جاایی که تونستم دو دستی اوردمش بالا

از زمین جدا نشد ولی داشت خفه میشد از فشار انگشتام

اخرم با یه حرکت یقه شو جر دادم از بالا به پایین ولش کردم

هموووون شد

وحشیگریش تموم شد

دیگه دست بلند نکرد

الان البته خوب شده  

ولی حیف از اول زندگیم که زهر بود

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
سرزنشش نکن موقع ناراحتیش بگو درک میکنم کارت سخته حق داری تحملت کم شده . یه دمنوش براش ببر بگو آرومت ...

سرزنش نکن چیه؟

ببین آدم نباید مسایل رو قاطی کنه

اینکه ناراحته عصبیه تحت فشاره همه قابل درکه. با همه اش میتونه همدلی کنه

ولی اینکه بگه اشکال نداره داد زدی چون اعصابت خراب بود.... این دیگه مخرب ترین کاره

همیشه یه نفر مظلوم بوده که یکی ظالم شده. همین آدمی که اعصاب نداره سر همکارهاش داد میزنه؟ سر مامان و باباش داد میزنه؟ سر همسایه هاش داد میزنه؟

نه. چون میدونه براش عواقب داره

اینکه عصبی و ناراحته با اینکه یه آدم دیگه رو بزنه کااااااملا از هم جدا هستن و هیییییچ ربطی به هم ندارن

بعدش هم خانم بره بگه عااااااقا قربونت برم. گلوت درد گرفت داد زدی

سرزنش نکن چیه؟ببین آدم نباید مسایل رو قاطی کنهاینکه ناراحته عصبیه تحت فشاره همه قابل درکه. با همه اش ...

دقت کن دوست عزیز 

نوشتم قبل از دعوا این کارهارو بکن‌ 

نانوا هم جوش شیرین می زند  بیچاره فرهاد
منم اوایل زندگیم خیلی خیلی مظلوم بودمالانم هستماولی اون اوایل مثل دیو دو سر به هر بهونه ای منو به با ...

افرین منم دقیقا همینو میگم من خودم برای مادرم وکیل گرفتم و با وجود ویلچری بودنم از هر دوتاشون دل کندم ولی میدیدم بابام تو جامعه چقدر ترسوه چقدر ظعیفه و این ظلمهاش در برابر مادرمه ...فهمیدم مرد هر چی ظعیفتر تو خونه ظالمتر و پستتر . من شب عروسیم رو سینه ی شوهرم نشستم و در حد کبودی خفش کردم گفتمش اگر روزی دست روم بلند کنی میکشمت توی خواب خلاصت میکنم من نمیزارم مثل مادرم خورد بشم تهش ۲۰ سال زندگیم بشه یه چمدون لباس و اوارگی .‌‌‌... اون صورتش کبود شده بود و من اون حرفارو با گریه میزدم ولی دیکه سنگام وا کردم الانم خیلی سر به زیرم خیلی به حرف شوهرمم ولی اگر ببینم داره زور میگه اون روی سگم بلند میشه... 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

فقط اگه تصمیم گرفتی باهاش مقابله کنی حتما از یه مشاور کمک بگیر

این چیزها به حرف آسونه. در عمل خیلی سخته

حتی ممکنه اون اوایل اوضاع خرابتر بشه

باید یکی کنارت باشه قدم به قدم پیش ببرتت

اگه تغییر رویه دادی و زندگیت بهتر شد که خیلی هم عالی

اگه هم نتونستی کاری کنی و خدای نکرده به جدایی کشیده شد حداقل میدونی که راههای مختلف رو امتحان کردی و تلاشتو کردی