2777
2789
عنوان

شوهرم وقتی از بیرون و سرکار عصبیه میاد خونه سر من خالی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 830 بازدید | 73 پست
خدا وکیلی این چه راهکاریه؟ اون وقت فرق استاتر با شوهرش چیه؟ باید بره مشاوره و یه راه حل مناسب پیدا ک ...

اینو قبول ندارم مامان منم رفت مشاور مرد کتک زن فقط باید کتک بخوره ادای زن فداکار و مطیع در اوردن فقط حماقته 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

تاپیک اخرم مختص خودته😐

تاپیکام ممکنه هر کدومش با دیگری فرق کنه، چون ادمیم که بر اساس احساسات و عواطفم تاپیک میزنم، نه از روی تحلیل و استدلال، و ممکنه یکی از تاپیکام خیلی حس معنوی توش باشه و یکی دیگه شیطانی باشع...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من شرایطم مثل شماست و ۱ماهه اومدم خووه بایام و میخوام جداشم

من نمیدونم چرا دل رفتن رو ندارم خیلی دوست دارم تمام کنم این زندگی کوفتی رو که این همه با نداریش با بد اخلاقیش میسازم فقط دارم خودمو هدر میدم

مهریه ات خوبه؟

کاش چند روز تنهاش بذاری و بری خونه بابات و خانواده هارو در جریان بذاری 

بنده ی خدا شاید توی یکی از همون بگو مگوها سرت بخوره به دی.واری مبلی چیزی 

همه بدونن پرخاشگره

البته اگر تمام راههارو امتحان کردی و نتیجه نگرفتی

تا رنج تحمل نکنی گنج نبینی   تا شب نرود صبح پدیدار نباشد  سعدی                                                  بله جناب سعدی اما رنج پایانی ندارد همچون نفس با من آمیخته است و با هر دم و بازدمی خود را به من نشان می دهد.....!
من نمیدونم چرا دل رفتن رو ندارم خیلی دوست دارم تمام کنم این زندگی کوفتی رو که این همه با نداریش با ب ...

عزیزم این یه عادته که باید کم کم ترکش کنه. وقتی میدونی قراره بیاد با خنده و خوشروئی برو استقبالش. اگه غر زد بگو عزیزم میدونم روز سختی داشتی بهش حق بده مرد ها بدونن کسی درکشون میکنه کوتاه میان یه روزه درست بشو نیست اما خیلی ها دیدم اینطوری بودن درست شدن

اینو قبول ندارم مامان منم رفت مشاور مرد کتک زن فقط باید کتک بخوره ادای زن فداکار و مطیع در اوردن فقط ...

خوب دیگه. مامانت رفت مشاور که تونست خودشو نجات بده. 

نتیجه گرفتن همیشه این نیست که زندگی گل و بلبل بشه. یه وقتایی هم اینکه بتونی از اون رابطه بیای بیرون خودش بهترین نتیجه است.

خیلی مردا که قلدری میکنن اگه ببینن طرف مقابل ضعیف و توسری خور نیست می شینن سرجاشون

بعضی ها هم انقدر قلدرن که هیچی جلودارشون نیست

مهریه ات خوبه؟کاش چند روز تنهاش بذاری و بری خونه بابات و خانواده هارو در جریان بذاری بنده ی خدا شاید ...

این آدم به شدت پرخاشگره سر همه چی عصبی میشه شوهر هیچکدوم از دوستام اینجوری نیستن شانس منه