2777
2789
عنوان

من باز یه خواب عجیبی دیدم🤦‍♀️

58 بازدید | 10 پست

توی خواب دیدم که رفتم داخل یه مغازه ولی از اونجا خرید نکردم ، صاحب مغازه یه پسر قد بلند و خوش مشرب و مهربان بود . بهش گفتم نمیخوام از مغازت دست خالی برم بیرون بهم شکلات بده ، اونم دستشو کرد توی جیبش و با لبخند چهار تا گز بهم داد ، از صبح که بیدار شدم درگیرشم تعبیر درستم پیدا نمیکنم🫠🤐

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من متاهلم چن روز پیش خواب دیدم با ماشین شوهرم رفته بودم دور بزنم بعد تو ی کوچه ماشینم خراب شد ی پسر خیلی خوب و مهربون بود اومد کمکم بعد من همش نگران بودم شوهرم بفهمه عصبانی میشه ماشینو خراب کردم اون میگفت چطور شوهرت دلش میاد با تو بد باشه...بعد بیدارشدم ی حس عجیبی داشتم تو خواب عاشقش شده بودم

من متاهلم چن روز پیش خواب دیدم با ماشین شوهرم رفته بودم دور بزنم بعد تو ی کوچه ماشینم خراب شد ی پسر ...

منم دقیقا همچین حسی رو دارم 

دیدی مثلا شاعرای قدیم معشوقه رو چطوری وصف میکردن؟ قد رعنا و چهارشونه و از این چیزا ، این پسری که من دیدم عینا خود اینا بود

لطفا احترامتو حفظ کن🫶

منم دقیقا همچین حسی رو دارم دیدی مثلا شاعرای قدیم معشوقه رو چطوری وصف میکردن؟ قد رعنا و چهارشونه و ا ...

پسری ک من دیدمم مرد بود ی مرد واقعی  بعد اینقد دلسوز بود  برعکس سوهرم ک اگه بزنم ماشینو خراب کنم فک کنم طلاقم بده