2777
2789
عنوان

من امیدمو به خدا از دست دادم

71 بازدید | 16 پست

هر چی سعی کردم کارایی وب انجام بدم نماز اول وقت ولی خاستم برآورده نکرد منم همه اعتقاداتمو گزاشتم کنار ..کسی بوده مثل من با خدا قهر کرده باشه؟

من خیلی وقته قهر کردم

ولی فهمیدم نباید ازش توقعی داشت

خدا خالقه ولی خیلی تو کارای طبیعت دخالت نمیکنه

قبل از ما و بعد از ما چ ادمایی بودن ک تو بدترین و بی رحمانه ترین شرایط بودن ولی خب واقعا خدا واسشون کردی نکرد ، پس واسه ماهم‌نمیکنه

باید ب این دیدگاه برسی ک ازش شکایت و گله نداشته باشی

خدا صرفا خالقه و عواطف انسانی مثل رحم و مروت نداره ، حتی بی رحمم نیست . صرفا خنثی است اجازه میده طبیعت روندشو طی کنه

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

عزیزم خدا نیازی به نماز و روزه و عبادت ما نداره 

این ما هستیم که نیازمند خداییم 

و همیشه توکل کردن به خدا برای انجام کاری همیشه قرار نیست انجام بشه چرا چون شاید صلاح تو خیر تو در اون کار نبوده 

گاهی میگیم خوب این کار نشد قسمت نبوده پس این کی چرا اینجوری شد اینو بدون خدا اگر کاری رو لفتش میده میخواد قشنگترش کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بله من الان باهاش قهرم و دیگه نمازم نمی خونم

چون بازیم داد ۱۰ ماه برای چیزی بهش التماس کردم با همه ی وجود دعا کردم خواسته م بهم داد ولی پس گرفت اونم دوبار ،حس میکنم مسخرم کرده منم کنار گذاشتمش

خب اصلا اومدیم که عبادت کنیم یعنی خودمونو رشد بدیم و بریم

نیومدیم که خدا حاجاتمونو براورده کنه، بعدم خیلی حاجاتو برآورده میکنه. من خودم برا مادرشوهر سابقم هدیه بردم توقعش یه چیز دیگه بود هدیه ی منو پرت کرد تو حموم. یادش افتادم چیدر خدا نعمت میده ولی چون فقط گیر دادیم به یه چیز بقیه رو که هدیه داده و با ارزشه نمیبینیم

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
عزیزم خدا نیازی به نماز و روزه و عبادت ما نداره این ما هستیم که نیازمند خداییم و همیشه توکل کردن به ...

دقیقا بعدم هدف خلقت ما عبادت خداست

بعد میخونیم چی عبادته

فکرکردن!

رشد کردن!

تلاش برا سلامتی!

درس خوندن!

چه عبادتیه که همش به نفع ماست!

فرشته کم نداره که عبادتش کنن 

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن
این ک خیلی مسخره میشه زندگی

خب دیگ زندگی مسخره اس کی گفته گل و بلبله

برو تاریخ بخون ببین ادمایی بودن ک چطوری حقشون پایمال شد چطوری ب بدترین طرز ممکن کشته شدن ولی هیچ دستی از غیب کمکشون نکرد

اگر گرد کسی بسیار گردی ، اگرچه بس عزیزی خوار گردی .اگر عقایدم و دینم (انسانیت) با شما فرق داره امر ب معروف نکنید خواهشا از بحث های مذهبی نفرت دارم ...دختر اصیل آریایی هستم از نسل کوروش . افتخار میکنم ب خون توی رگ هام 

پس چرا زندگی می‌کنیم بریم خودکشی کنیم

خب زندگی میکنیم چون جاندار هستیم چون طبیعت مارو ب وجود اورده

مث اینکه ی گیاه بگه چرا من نفس میکشم من برم خودمو بکشم 

ماهم مث همه گیاه ها و جانوارا هستیم فقط مغزمون طی فرگشت پیشرفته تر شده

دنیا همینه عزیزم .جبر طبیعته

شما ی سر ب بیمارستان کودکان سرطانی بزن ببین چخبره . هیچ خدایی هم نیست بهشون کمک کنه 

ما دوست داریم فکر کنیم خیلی مهم هستیم دوست داریم دنیارو خیلی افسانه ای و انسان محور ببینیم ولی با وجود این همه کهکشان و جهان و سیاره اصلا دغدغه های ما مهم نیستن . حتی خود ماهم پشیزی اهمیت نداریم تو این دنیا

فقط بدنیا اومدیم زندگی کنیم بعدشم بمیریم و تجزیه شیم و ب طبیعت برگردیم همین

خب زندگی میکنیم چون جاندار هستیم چون طبیعت مارو ب وجود اوردهمث اینکه ی گیاه بگه چرا من نفس میکشم من ...

خب حیوانات و گیاهان بلد نیستن خودکشی کن ن ماک میتونیم ..ولی چون بچه داریم عزیز داریم نمیتونیم 

خب حیوانات و گیاهان بلد نیستن خودکشی کن ن ماک میتونیم ..ولی چون بچه داریم عزیز داریم نمیتونیم

گیاه ها ی مکانیسمی دارن ب اسم مرگ برنامه ریزی شده که وقتی الود ب ویروس بشن انجام میدن حیوانات هم خودکشی میکنن نمونه اش خودکشی نهنگ ها درکل میخوام بگم انسان هم مث بقیه ی موجوداته فقط طی فرایند های تکاملی باهوش شده . خیلی سخته پذیرش عادی بودن و اینکه خدا مثل تصورات بچگیمون وجود نداره ولی بعد از یکی دوسال زندگیت خیلی راحته 

گیاه ها ی مکانیسمی دارن ب اسم مرگ برنامه ریزی شده که وقتی الود ب ویروس بشن انجام میدن حیوانات هم خود ...

چ مسخره پس اینایی ک میگن فلان اتفاق واسم افتاد فلان آدم سره راهم قرار گرفت یه اتفاق خوب افتاد واسم اینا چی