عزیزم بحث من دارو نیست بحث اینه حس کردم بهم اهمیت نمبده چون که یبار دختر برادرش میخواست ساعت نه شب ب ...
سوءتفاهم نشه
منظورم این بود حتما باهاش حرف زدی فکر کرده خیلی حالت بده و گفته برو دارو بگیر تا من برسم
دختر برادرش چند سالشه مگه؟ ممکنه شما رو یه آدم بالغ در نظر گرفته که توانایی مراقبت از خودتون رو دارید یا اینکه در شرایط خاص مثل وقتی حالتون بده بالاخره باید یه اقدامی کرد.
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم مردها جادوگر یا پیش گو نیستن ، یه جای مناسب بدون دعوا در مورد چیزی که تو فکرت هست و حست و ناراحتی که داری مستقیم صحبت کن ،حست رو بهش مستقیم بدون عصبانیت و با مهربانی بگو ،من اوایل نمیگفتم و همش باعث ناراحتی ام میشد ،الان در مورد احساساتم رک باهاش صحبت میکنم ، شما هم از این روش برو شاید جواب داد ،باید با کمی آزمون و خطا قلق و اخلاق همسرت دستت بیاد
به گورستان گذر کردم کم و بیش،بدیدم حال دولتمند و درویش، نه درویشی به خاکی بی کفن ماند، نه دولتمند برد از یک کفن بیش 🌺
عزیزم شما هنوز اول راهی تو زندگی مشترک همه مسائل با صحبت حل میشه نمیخوام حرف بزنم نداریم اینجوری همه سوتفاهم ها رو هم تلنبار میشه تبدیل به مشکل غیرقابل حل میشه