2777
2789
عنوان

همسرم ازم خواست ساعت ده و نیم شب برم

| مشاهده متن کامل بحث + 2767 بازدید | 119 پست
عزیزم مردها جادوگر یا پیش گو نیستن ، یه جای مناسب بدون دعوا در مورد چیزی که تو فکرت هست و حست و نارا ...

گلم اینکه براش مهم نیست که من چه ساعتی برم بیرون و‌من ناراحت شدم که نیاز به پیشگویی نداره حتی نمیگه با اسنپ برو بعد برای بقیه و خانواده خودش اینجور نیس بعدم من ناراحتی مو گفتم ک این ساعت شب ؟؟ من میترسم گفت خب نرو مگه مجبوری کردم خدا لعنتش کنه فقط 

به دریا رفته میداند مصیبت های طوفان را 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینجا بنظرم بوی حسادت میاد،به برادرزادش اونجوری گفت چرا به من اینجوری گفت،

بزرگ شین اول بعد ازدواج کنین

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
میگم شوهرم رفته دم مرز تبریز .دم ب دقیقه مریض .منت میزاره ک داره برای ما کرا میکنه چی دارو گیاهی بدم ...

کلی سیاهدونه نیم کوب کن با بلافاصله عسل خمیر کن در حدی که کل سیاهدونه ها عسلی بشه. یه خمیر سفت سیاه. بریز تو شیشه و بذار تو پلاستیک تیره. صبح و ظهر و شب . یه قاشق مربا خوری. دوهفته بخوره، یک هفته نخوره. همین روال ادامه بده. کامل درمان میشه و هیچ مریضی نمیگیره انشاالله

یکی جواب منو بدهاینکه شوهرم اسنپ گرفت رفت خونشون ۴ صبحمنم اسنپ تنهایی ۴ صبحبرم الان یقشو بگیرم یا نه ...

بستگی داره که کلا اینجوری هست یا نه این شوهر بی همه چیز من برای دیگران دیدم مثل سگ غیرتی میشه ولی شوهر شما اگه کلا اینجوریه زیاد سخت نیست چون خودش برات اسنپ گرفته شاید مجبور شده اون ساعت 

کلی سیاهدونه نیم کوب کن با بلافاصله عسل خمیر کن در حدی که کل سیاهدونه ها عسلی بشه. یه خمیر سفت سیاه. ...

عزیز اینا بهش بدم بدنش قوی نشه تحریک شه و نیاز ب رابطه داشته باشه، اخه من اون شهر نیستم.میگم اینا رو بدم قوی جنسیش قوی نشه بره دنبال زن؟

خدایا کمک مردمان کشورم کن. 
بستگی داره که کلا اینجوری هست یا نه این شوهر بی همه چیز من برای دیگران دیدم مثل سگ غیرتی میشه ولی شو ...

باخواهر ومادرش بودیم

هفته اول عقدمون دقیقا

اخه بنظر خودم مشکلی نداشت

اقایون درخواست دوستی ندن  
ببین مال من همین بود. متاسفانه بعداً فهمیدم هیچ حس غیرتی نداره برام و اجازه میداد هر کسی از غریب و آ ...

اره این نکبتم همینه لعنتی 

اتفاقا شوهرمن من پزدادنی نیست رفتارای غلط زیاد داره خواستم به این خانوم بگم رفتار شوهرش اول زندگی خی ...

اره رفتارش غلطه خدا لعنتش کنه