2777
2789

ما تو یه خونه در مشترک زندگی میکنیم طبقه بالاییمون مستاجره مستاجر ما نیست مستاجر یکی دیگست صابخونش پولشو نمیده که بره ۶ تا بچه داره دائم اینا تو راه پله بلند حرف میزنن و تو راه پله ان من هر روز تذکر میدم اما مثل پررو ها باهام برخورد میکنن 

امروز دیگه کفری شدم دو ساعت شد هر چی صبر کردم دیوم باز تو راه پله ان و نمیرن تو خونشون رفتم تو راه پله عصبی بودم داد زدم گفتم بسه دیگه برید تو 

زنه کفش و دمپایی برداشت که منو بزنه 

منم گفتم منو میخوای بزنی زنگ زدم ۱۱۰بیاد خلاصه داشتیم دعوا میکردیم منم رفتم مانتو و شال پوشیدم و اومدم اما تو پارکینگ همسایه ها هم که همه خانم بودن جمع بودن 

یهو شوهر من دراومد گفت میای بالا یا لگد کشت کنم و داد زد و اینو گفت جلو همه منم جلو همه سکه یه پولشدم اومدم بالا گفتم چیکاااار کردی خجالت نمیکشی ریدی به من جلو همه همین حللا باید از خونم بری بیرون گفت بحث غیرته تو سینت پیدا بود جلو در وایساده بودی گفتم به زبون ادمیزاد نمیتونستی بگی؟ تازه اون از بالا چطور دید تو سینم پیدا بود حتی یه دونه مرد هم تو کوچه نبود. 

اون مستاجره هم افغانیه زنگ میزد شوهرش و مظلوم نمایی میگرد بعد شوهرش اومد کلی شت زنشو گرفت اونوقت ابن شانس منه حمایتم که نکرد هیچی تازه سکه یه پولمم کرد

لطفا نظر بدین دیگه دارم دیوونه میشم دلم نمیحواد هیچوقت ببینمش امشبم خونه باباش قرار بود بریم و دیگه از خونه رفت و همه هم فهمیدن. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

این چکاری بود کردین اخه خیلی آروم به خانوم همسایه میگفتی دیگه بحث کردن باشوهرت چیبود شوهرمنم همینه اگه من این کارارو میکردم طلاقم میداد 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مگه کولی هستی میری دعوا با همسایه؟این همه تحمل کردی شب میگفتی مدیر ساختمون تذکر بده یا هدفونی چیزی میذاشتی

داستایوفسکی:در اغوشم بگیر و نجاتم بده،قاتلی به‌دنبال من است که گاه به گاه در اینه می بینمش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

این چکاری بود کردین اخه خیلی آروم به خانوم همسایه میگفتی دیگه بحث کردن باشوهرت چیبود شوهرمنم همینه ا ...

با شوهرم که بحث نکردم چرا چپ و چس میفخمید من پایین با همسایه ها داشتم حرف میزدم خب کلافم گردن هر دقیقه سر و صدا وا این طلاق داره؟ حتما شوهرتون مشکل داره

بع داشتیم با تمسایه ها حرف میزدیم دم در اومد شوهرم از بالا داد زد اون حرفو زد. 

من میدونم یه عده با من چپ افتادن از این به بعدم دیگه با اون یه عده هیچ کاری ندارم لطفا کسایی که از عاطی74 بدشون میاد نیان تو تاپیک اینجا تنها محیط درد و دل منه میخوام اینجا رو داشته باشم.

چقدر تند خویی،به همسرت گفتی از خونم برو بیرون؟؟

اول میخواستم فقط به همسرت توهین کنم بعد که تا آخر خوندم دیدم زن و شوهر لنگه ی همید،

به همسرت میگفتی باهاشون درگیر بشه،چه اعصابی داریا

انسانیت زیباترین دینِ دنیاست💎
با شوهرم که بحث نکردم چرا چپ و چس میفخمید من پایین با همسایه ها داشتم حرف میزدم خب کلافم گردن هر دقی ...

والا چه شوهر داغونی 

جای ک پشتت در بیاد این گفتهد

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
مگه کولی هستی میری دعوا با همسایه؟این همه تحمل کردی شب میگفتی مدیر ساختمون تذکر بده یا هدفونی چیزی م ...

مدیر نداره که کلا دو طبقه هست حب هر روز تو راه پله که مکان عمومی هست سر و صدا میکنن اصلا افغانی هستن و اینقدر پررو و بی فرهنگ من دعوا نکردم من گفتم خب بسه دیگه برید داخل چون هر چی به زبون خوش میگم هر روز باید بگم بعد خود زنه اومد منو بزنه کفش و دمپایی برداشت بعد رفتیم دم در خونه داشتیم دعوا میکردیم که شوهرم داد زد اینطوری ابرومو برد. 

واقعا چه احمقیه شوهرت😑😑😑😑متاسفم براش

سلام دوست قشنگم،خیلی خوشحالم که داری امضامو میخونی🥰ازت یه خواهش دارم میخوام برای آرامش قلبم ❤️یه صلوات بفرستی از ته قلبت❤️🥰  ممنومم ازت😘 دعا در حق دیگران خیلی خیلی خیلی زود اجابت میشه..... من یه مادرم که تو شهرغریب زندگی میکنم ،خیلی تنهام.... تو همین شرایط زندگیم،یه نفر خیلی داره اذیتم میکنه،روانی شدم، مریضی اعصاب گرفتم، اگه وقت داشتی،اگه دوست داشتی، منم عین خواهرت🥰برام یه سوره کوثر بخون🧡 خدایا منو از شر کسی که خودت میدونی رها کن،خدایا آرامش زندگیمو بهم برگردون❤️خدایا خسته شدم

والا چه شوهر داغونی جای ک پشتت در بیاد این گفتهد

خب همین دیگه هیچوقت تا حالا حتی یه بار پشت من در نیومده میدونیستم حالا که دعوا پیش اومده ام ازم حمایت نمیکنه اما این که حمایت نمیکرد دیگه کاش حداقل اینطوری به هیکلمم نمیرید میتوتست تو خلوتمون خر چی بگه نه جلو در و همسایه تازه برینه به من. 

با شوهرم که بحث نکردم چرا چپ و چس میفخمید من پایین با همسایه ها داشتم حرف میزدم خب کلافم گردن هر دقی ...

حالا چرا سرمن خالی میکنی وقتی به شوهرت گفتی ازخونه بزن بیرون بحث نیست عجباااا.... حالااینکه شوهرمن کلا نرمال نیست به کنار ولی خیلی به دوراز شخصیته مث آدمای چاله میدونی تو ساختمون سروصداکنین و این بحثارو پیش بیارین به هرحال موفق باشین 

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

مگه کولی هستی میری دعوا با همسایه؟این همه تحمل کردی شب میگفتی مدیر ساختمون تذکر بده یا هدفونی چیزی م ...

اسی کاری با بحث تو و همسرت ندارم 

ولی دوسه تا همسایه ی زبون نفهم دارم که تو تابستون تا ۳ صبح جمع میشدن و بابچه هاشون تو کوچه دورهمی میگرفتن 

سرو صداشون  هوا بود 

من مستاجرم از دست اونا شاید خونه رو عوض کنم  

واقعا چه احمقیه شوهرت😑😑😑😑متاسفم براش

بعدم میگه غیرتی شدم مردها داشتن تو سینتو نگاه میکردن

پایین یه دونه مرد هم دم در نبود همه زنها هم منو میشناختن داشتیم حرف میزدیم یهو چلو همون که باهاش دعوام بود گفت میای بالا یا بیام لگد کشت کنم بعد این از بالا چطور دیده تو سینه من پیدا بوده من که مانتو و شالم پوشیده یودم؟ حتی غیرتی هم شده به عقل جور در میاد؟ گفتم غیرت این بود نذاری کسی به زنت چیزی بگه  نه این بعد شوهر اون زنه اومد کلی با من دعوا کرد میگفت من بی ناموس نیستم کسی زنمو اذیت کنه و هیچی نگم اینقدر زنش براش مهم بود خدا شانس بده 

مدیر نداره که کلا دو طبقه هست حب هر روز تو راه پله که مکان عمومی هست سر و صدا میکنن اصلا افغانی هستن ...

افغانی همین مدلی خونه میگیرن 

اولش دوسه نفرن بعدش تو هرخونه ۱۰ نفر میشن

خوب وقتی جمعیتش زیاده بره خونه دربستی بگیره