2777
2789
عنوان

تازگیا همه جا بحث دعا نویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 45 پست
دقیقااااا منم طلسم گشایش کار نوشت خبرش موکلش ولم نمیکرد همش باهام رابطه برقرار میکرد ...

الان اسکرینش رو میفرستم عزیزم

من الانم حس کردم چشم خوردم چند ماهه کسل و بی حالم

غروبا افسرده میشم 

دوباره شروع کردم این چله رو حالم خیلی بهتر شده صبح زود بیدار میشم رو روزم برکت پیدا کرده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تو نگاه اول فکر می‌کنی خیلی زیاده

من اول صبح آیه الکرسی و ۴ قل رو میحونم

ظهر بعد از نماز صلوات و استغفار

بعد از نماز عشا هم یا نور و آل یاسین

اگه پشت همم بخوای بخونی نهایتش ۲۰ دقیقه در روز وقت میگیره ولی ارزش داره

حتی اگه یه روز یادت رفت اشکال نداره ادامه بده

چون موکلا دوست ندارن بخونی سمج باش تا نتیجه بگیری

اوایلشم ممکنه خوابای بد ببینی یا حالت یکم بد بشه که طبیعیه بخاطر برونریزی

تو نگاه اول فکر می‌کنی خیلی زیادهمن اول صبح آیه الکرسی و ۴ قل رو میحونمظهر بعد از نماز صلوات و استغف ...

نه   اصلا   زیاد  نیس    فکر  کن   من   چله  ای   سوره بقره  برداشته  بودم  ۴۵ روز  خوندم      و  باهاش  کلی   چله های  دیگ  میخوندم    روزی   ۳  ساعت  برای  چله هام  وقت  میزاشتم

نه اصلاتعداد یا نور فقط باید ۱۰۰ تا باشه میگن بیشتر باشه سنگینه

مرسی راستش   ترتیبش  یادم  رفته  بود   میخاستم  بازم  شروع کنم   قسمت  بوده  امشب    یاد آوری  کنی   بهم  مرسی   عزیزم  حتما  انجامش  میدم