2777
2789
عنوان

تازگیا همه جا بحث دعا نویسه

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وای چجوری فهمیدی جنه؟

میومد تو خوابم میگفت چرا منو نمیبینی به من نگاه کن

تو خواب به شکل شوهرم میومد بغلم میکرد

به شکل بابام میشد بوسم میکرد بعد میدیم قیافه شون عادی نیست

یا میدیم یه گربه روی رخت خواب منو شوهرمه

یبارم در حین چله گرفتن اومد تو خوابم جوری زد با پا به کمرم از خواب پریدم کمرم درد میکرد

وسطای چله بودم خواب بودم دیدم روی یه پل هستم با دوستام یه پسر جوانم هست که میخواد بهم نزدیک بشه

اومد بهم دست بزنه یهو تبدیل شد به یه موجود کوتوله ولی درشت با دستای بلند 

با دوستام از روی پل انداختیمش پایین و از خواب پریدم خیس عرق شده بودم

از اون به بعد خوابام خیلی عوض شد و آرامش دارم

رابطه هم با سوهرم خیلی خوب شده

من دعای مهر و محبت و زبون بند گرفته بودم مثلا

والا  من   میلیونی  خرج  کردم 

چ پیش  سید  رفتم  

چ  غیر  سید 

و طلسم  نویس  یه ودی 

یکی  از یکی  بدتر      زندگیو  بدتر  خراب  میکنن    

حالا من کار خاصی  نمیخاستم  انجام  بدم  فقط   میخاستم  دعایی که برام  کردن  رو  باطل  کنن  و زندگیم  به  روال  طبیعی   برگرده  که   بدتر  ریده  شد   

و اینکه   میدونی چرا   الان   همه  افسرده  شدیم  

هیچ کس  حال حوصله نداره     و  اتفاقات  بدی  دارع  تو  دنیا میفته ؟    بخاطر اینکه  دعا نویس  جادوگر  زیاد  شده  و  باعث  شدن  اجنه  رو وارد  دنیا انسان  ها  بکنن    و  سیاهی  دنیا  رو  گرفته  

اینو  یه  دعا نویس   توی  اینستا   گفته  بود. 

و اینکه  الان همه میگن   الان   قرن  فلانه      نمیدونم  چرا    نرفتن  به دعا نویس رو مد نمیکنن  همه  ادما تنگ  نظر  شدن   تا میبینن  یکی   تو زندگیش   ارامش داره   زود   برای  دعا میزنن    خدا   لعنتشون کنه

میومد تو خوابم میگفت چرا منو نمیبینی به من نگاه کنتو خواب به شکل شوهرم میومد بغلم میکردبه شکل بابام ...

اخه من شنیدم زمان داره اداب داره شاید بلد نبوده واقعا بعضیاشون ممکنه زندگی رو بدتر کنن کسایی که موکلای شیطانی دارن

والا من میلیونی خرج کردم چ پیش سید رفتم چ غیر سید و طلسم نویس یه ودی یکی از یکی بدتر ...

دقیقا تو کل دنیا نه ایران بیشتر کشورا خیلی زیاد شده همه میخوان راحت به خواستشون برسن یا حسادت و دشمنی میکنن و میخوان جدایی بندازن و اینکارای شیطانی

میومد تو خوابم میگفت چرا منو نمیبینی به من نگاه کنتو خواب به شکل شوهرم میومد بغلم میکردبه شکل بابام ...

دقیقااااا منم       طلسم   گشایش  کار نوشت  خبرش  

موکلش ولم  نمیکرد  همش  باهام  رابطه برقرار میکرد  به  چشم  آقایون  اشنا      کارمم  بدتر شد پیدا نکردم  انگار  دست پاهامو  بست   بدتر   خدا  لعنت کنع  

چ  چله ای گرفتی ؟   که  رفت از زندگیت؟  

من  دقیقااا   خاب  علائمم  مثل شما