2777
2789
عنوان

با مردی که نمیزاره زنش از خونه بره بیرون باید چیکار کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 62 پست
سالهای اول با بچه زیاد نمیشه گشت یواش یواش که بچه بزرگتر شد و قصد و وام هم تموم شد گشت وگذارها هم شر ...

نه عزیزم مشکل بچه و این چیزا نیست اخه چه اشکالی داره هفته ای دو روز بره خونه ی پدر و مادرش بهشون سر بزنه 

یا مثلا بره سرکوچه دوتا نون بگیره بره حداقل هواش عوض شه 

کلا این مرد میگه باید بشینی تو خونه فکر بیرونم نکنی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عمه بنده خدای من ک کم آورد و خودسوزی کرد چون هیچ راهی براش درست نشود یا باید دعوا کنی یا بترسونیدش ا ...

یه دفعه این کارو کرده 

مرتیکه هم با بچه تهدیدش میکنه 

بقیه خانواده اسم میریزن سر دختره که راضیش کنن دوباره برگرده سر زندگیش 

اگه بچه نداشتن خیلی چیزا راحت تر میشد 

زنه خودش داره میسازه تو چرا غصه شو میخوری ول کن بابا من یه عمر غصه خداهرم و خوردم فکر کردم تو چنگ شوهرش اسیره بعد سالها فهمیدم خودش میخواد اینطور باشه و حیف اون همه غصه خوردن های الکی الکیییییه مننننن الانم ایشون خودش خسته بشه مطمئن باش ول میکنه میره 

همه میدونن اینو ولی کسی زورش به این مرتیکه نمیرسه میگه زنمه دلم میخواد چند دفعه شدید دعوا کردن قول م ...

پس مشکلاتشون روز به روز داره بیشتر و عمیق‌تر میشه به نظرم نیازه یه فرد آگاه و بیطرف کمکشون کنه 

قول دادن به تنهایی کافی نیست تغییر لازمه مهارت باید یاد بگیرن بهتره برن پیش زوج درمانگر اگر آقا هم نمیاد خانوم بره و از طریق مطالعه اطلاعاتشو بالا ببره 

ولی اینطوری کاری از پیش نمیره 

فقط 7 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .

برادرشوهرمنم این شکلی بود ۳سال زنشو زندونی کرد انقد عذابش دادتامریض شد ،سرکارنمیرفت و کتکش میزد ،مستأجربودن خونه پیدا نکردن جاریمو برد گذاشت خونه پدرش تا خونه پیدا کنه دیگه همون شد رفت دادگاه واس طلاق و خودشو نجات داد

شکاک و بد دله و متعصب برای خانم ها هم احترام زیادی قائل نمیشه احتمالا از اول هم همین بوده ولی ندیده ...

نمیدونم شایدم بخاطر این باشه از بچگی با همچین مردایی بزرگ شده 

مامانش و خواهراش به شدت آزادن حتی مامانش چند دفعه ازدواج کرده 

اینم از بچگی عموهاشو الگو قرار داده 

اونام همینجورین 

به هر حال اگه بگیم این آدم به درمان نیاز داره ..به نظرم هیچوقت حاضر نمیشه درمان بشه 

چون از نظرش کارش درسته 

🥺💔واقعا ناراحت میشم کاش نسل این مردا به بدترین شکل ممکن منقرض بشه خدا لعنتشون کنه

منم همین شرایط رو داشتم اول که بچه بودم ترسیدم از جدایی از حرف مردم فامیل بعد که بچه دار شدم نتونستم از دخترم دل بکنم و تنهاش بذارم

شناخت کافی نداشتن و عجله کردن برا ازدواج بعدم مرده اصلا نشون نمیداد اخلاقای بدشو یجورایی گولشو خوردن ...

تا کسی نخواد گول بخوره کسی نمیتونه گولش بزنه! چنین خصوصیات اخلاقی با چند ماه رفت و آمد کاملا معلوم‌میشد، نخواستی، الانم سعی کن بپذیری 

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
برادرشوهرمنم این شکلی بود ۳سال زنشو زندونی کرد انقد عذابش دادتامریض شد ،سرکارنمیرفت و کتکش میزد ،مست ...

خداروشکر 

اونم چون بچه داره شوهرش با بچه تهدیدش میکنه وگرنه صد دفعه فکر طلاقو کرده