2777
2789
عنوان

درامدتون ماهی چقدره🙂خرج خورد خوراک و چیزای واجب چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4541 بازدید | 115 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ما نداریم پسرم چاقه

ماهم نداشتیم رژیم که گرفتم کلی حذف شد که ارزون بود مثل پفک چیپس نوشابه شیرعسل و کافی میت و کاپاچینو 

جاش کره بادام زمینی عسل شکلات تلخ آجیل  پرو میلک و پروشیک شیر بادام و شیر زیرو اومد

اون خانم گفت همه از این خرجها می‌کنند تعجب کردم

خودم تا دکتر تغذیه نرفته بودم تا هزار سال پرومیلک و پروشیک نمیگرفتم 

اجاره خونه و اجاره مغازه باهم ١٦ تومن؟؟؟؟

آره

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
آجیل پرومیلک شکلات تلخ ووو!؟

اجیل شکلات تلخ ما داریم 

هات چاکلت نسکافه داریم و... 

یکی که نداره عوضش تنقلات دیگه داره میوه خشک داره خرج کافه داره مصرف گوشتش دوبرابره  و.... 

با این عثغذاها چاق نشدی؟ریزش مو نگرفتی؟مکمل هم میخوری؟

نه همه چی عالیه...شیر.. شیره. آجیل. میوه. خرما.لبنیات و..... اینام میخورم...

میشه برای سلامتی و آرامش خونوادم یه حمد برام بخونی❤️🙏🌹

من یه مدته با دخترم تنها زندگی می‌کنیم ماهی یبار شوهرم میاد خیلی خرجمون کمه شوهرم تا بخواد بره همه چ ...

فکر کنم از قیمت ها خبر نداری عزیزم 

گیاه خار هم باشید 

اهل هله هوله هم نباشید بازم یه تومن بیشتر میشه عزیزم 

فقط برگشت ماهی ۳۵۰؟پسر منم فقط برگشته،ولی میگه دو سوم هزینه را باید بدین،۶۰۰ میگیره.راننده تو باانصا ...

زور میگه بهتون.بله ماهی ۷۰۰هست رفت و برگشت.

که من برگشت فقط گرفتم ۳۵۰برای ما هم از خونه تا مدرسه به پنج دقیقه هم نمی‌رسه با ماشین.من بخاطر دختر کوچیکم که هر روز برم و بیام مجبوری گرفتم سرویس رو