2777
2789
عنوان

درامدتون ماهی چقدره🙂خرج خورد خوراک و چیزای واجب چقدر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 4599 بازدید | 116 پست
ولی من خیلی دوس دارم خدا برکت بده بهتون

عزیزم منم اوایل دوست داشتم ولی از پسش برنیومدم 

دیگه بوسیدم گذاشتم کنار 

همچنین مهربون🥰

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

میوه رو مثال زدم عزیزم ...همسرم بازاریه کاملا به بالا پایین قیمتا آشنام...

بقیه چیزا هم به همین صورته... دیگه برای خرید لباس یا وسایل خونه یا هر چیز دیگه ای اصولا همه میرن هزار جا رو زیر و رو میکنن و هزار تا مدل میبینن نمیرن که از سر کوچه شون حتما بخرن، اگه کسی انتخاب می‌کنه که از بازار و مغازه های بالاشهر خرید کنه اون بازم انتخاب و سبک زندگی خودشه نه هزینه ای که تحمیل شده باشه 

امضا ندارم اثر انگشت زدم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بقیه چیزا هم به همین صورته... دیگه برای خرید لباس یا وسایل خونه یا هر چیز دیگه ای اصولا همه میرن هزا ...

درسته عزیزم شما کاملا درست میگین....

گویَند که هَر تیرهِ شَبی را سَحَری هَست🍃🌤                                                                                                             اگر روزی یقین کردی جهان جای کمی دارد                         چو من سر در گریبان کن،گریبان عالمی دارد                                                                                                                   ❌️🔴 در خواست دوستی قبول نمیکنم🔴❌️

من یه مدته با دخترم تنها زندگی می‌کنیم ماهی یبار شوهرم میاد 

خیلی خرجمون کمه 

شوهرم تا بخواد بره همه چیز می‌خره نهایت یه تومن کل خرج ما تو ۲۰ ۳۰ روزی که اینجا نیست باشه

خودت باش بقیه قبلا رزرو شدن😏✌
منظورم خودم بودممن با ماهی ۵ تومن پادشاهی ک هیچ،خدایی میکنمهمین الانشم با دو تومن میرسونم خودمو خدا ...

خی یکم باز میکنی بدونم دقیقا منظورت از پادشاهی چیه

مثلا فرض کن ماهی ۵ تومن داری فصل زمستون اومده باید لباس زمستونی بخری با۵تومن چی میتونی بگیری؟بعد ب فرض کلا سرتاپات ۵ اوکیه بقیه ماه چی

بیرون رفتن

خرج شارژ نت 

پس انداز

ماهی ۱۴ تومن البته الان چند ماهه حقوق نگرفتم ولی معمولا ۱۰ تومن خرجم میشه مجردم هستم و البته قسط هم دارم 

واقعا چقدر تاپیک خوبیه تو اینستاگرام انقدر درآمدای دیگران زیاد نشون داده میشه ناخودآگاه حس ناکارآمد بودن و فقر به آدم دست میده