2777
2789
عنوان

شما روز زن به همسرتون یادآوری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1280 بازدید | 108 پست
از اون روز زندگی نکردم فقط مرده ی متحرکم، خدا لعنت کنه اون زنه رو ک می دونست زن و بچه داره بازم ادا ...

درکت میکنم عزیزم خیانت بدترین دردی هست که یه زن تو زندگیش میچشه ، جدا از بد ذات بودن مردا زنها هم دیگه به هم نوع خودشون رحم نمیکنن متاسفانه 🥲

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شاید میخواد سوپرایزت کنه

فکر نکنم 

چون بدون خودم نمیره خرید 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دو روز قبلش میشه شب یلدا 😂، میگم اگه کادو نخرید سوم دی دعوا میگیرم بعد واسه تولدش که پنجم هست چیزی ...

پس همه چیز برنامه ریزی شده س 🤣🤣

اینم  فکر خوبیه ،فقط زیاد اوقات تلخی نکنید ،این دنیا به درد نمی خوره ‌😂

😐🤷🏻‍♀️
ببین من زندگیم خوبه. ولی تا حالا کادو روز زن نگرفتم. سه تا هم بچه دارم. کادو روز مادر هم نگرفتم. ...

سلام . به نظر من یه راه حل اینه که از همون دوران خواستگاری و اشنایی طی صحبت ها به طرف گفته بشه مناسبت ها برای من اهمیت داره و دلم میخواد تولدم ، روز زن و .... رو کنار همسرم جشن بگیرم و از همسرم کادو دریافت کنم و خاطره قشنگی برای هر دونفرمون ساخته بشه . بعد هم تو زندگی مشترک مثلا چند روز باقی مونده به روز زن بگیم : وای من اصلا هیچ ذهنیتی ندارم که قراره برای روز زن چه کادویی برام بگیری ولی مطمئنم سورپرایز قشنگی میشه و خیلی براش ذوق دارم . این طوری اگه فراموش کرده باشه یا حتی اگه قصد خرید هم نداشته باشه وقتی میبینه منتظر سورپرایز و ... هستیم تدارک میبینه و در طول زمان خریدن هدیه و ... براش تبدیل به عادت میشه و دیگه نیازی به یاداوری مکرر نداره . 

از طرفی هم تو موقعیت های مختلف مثل موقع خرید تو بازار و .... بگیم :  وای نمیدونی من چه قدر از فلان وسیله خوشم میاد ، اگر از من بپرسند چه چیزی خوشحالت میکنه یکی از چیزهایی که میگم همین وسیله هست و ... . این جوری با سلیقه ما اشنا میشه و موقع خرید هدیه یه پیش زمینه از وسیله های مورد علاقمون داره ‌. 

نظر شما در مورد این راهکار چیه ؟ 

First of all , love yourself                                                                         
شوهرم ابدا مناسبتها یادش نمیره چون فوق العاده سکمو و عاشق کیکه ما فقط کیک میخریم و خبری از کادو و ما ...

همین که یادشون باشه بنظرم کافیه ، منم فقط تولد و روز زن کادو میگیرم اونم کادو کوچیک 

سلام . به نظر من یه راه حل اینه که از همون دوران خواستگاری و اشنایی طی صحبت ها به طرف گفته بشه مناسب ...

یه راه حل دیگه هم داره ، منم همسرم اوایل اصلأ تولد و روزای خاص واسش مهم نبود ولی من هرسال واسش تولد میگرفتم و کادو میخریدم کم کم خودش یاد گرفت باید چیکار کنه ، بنظرم اینم راه حل خوبیه 

وا چرا؟منم تولدم نزدیکه. از چند وقت پیش بهش میگم چی میخای برام بگیری؟ گفت چی میخای؟ گفتم فلان چیزو ب ...

من هم این که از قبل انتظاراتم رو در مورد نحوه ی گذروندن اون روز بگم و در مورد کادوی مورد پسندم صحبت کنم و چیزی که دلم میخواد رو دریافت کنم رو ترجیح میدم به این که کادو بخواد سورپرایز باشه و مورد پسند من نباشه و یا تدارکی که دیده میشه مطابق میل من نباشه.  

First of all , love yourself