2777
2789
عنوان

شما روز زن به همسرتون یادآوری میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1261 بازدید | 108 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ومنی که جمعه سالگرد عقدمونه 

20 تولدمه 

ولی هیچی به رو خودش نمیاره چی بگم 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
عزیزم 🥲 ، چقدر بد که از بارداریت خاطره به این بدی داری 🥲

از اون روز زندگی نکردم فقط مرده ی متحرکم،  خدا لعنت کنه اون زنه رو ک می دونست زن و بچه داره بازم ادامه داد

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
ومنی که جمعه سالگرد عقدمونه 20 تولدمه ولی هیچی به رو خودش نمیاره چی بگم 😂

بیا با هم گریه کنیم 😅😂

یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت  . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم  خدایا توکل بر تو
میشینم تو خلوت خودم گریه میکنم یا به خواهرام زنگ میزنم درد و دل میکنم

هم دردیم 

دو روز قبل روز زن ،دعوا و قهر بکن ،که برای روز زن کادو بگیره بیات آشتی کنید شیطون لعنت کن برو بخواب ...

دو روز قبلش میشه شب یلدا 😂، میگم اگه کادو نخرید سوم دی دعوا میگیرم بعد واسه تولدش که پنجم هست چیزی نمیگیرم 😂😂😂

وا چرا؟منم تولدم نزدیکه. از چند وقت پیش بهش میگم چی میخای برام بگیری؟ گفت چی میخای؟ گفتم فلان چیزو ب ...

حس میکنم اگه براش مهم بود یادش نمیرفت... مگه میشه اخه تولد همسر ادم یادش بره؟ یا روز زن تو رادیو و تلوزیون و اینستا پر میشه محاله کسی متوجه نشه... من تولدم همزمان با یه مناسبتی هست بارها گفتم اره تولد من و فلان چیز یه روزه که اونم باز همه جا پر میشه از خبراش باز آقا خودشو میزنه به آلزایمر . با این که بارها بهش گفتم برام مهمه که یادت باشه حتی شده یه شاخه گل انتظار زیادیم ندارم

بیا با هم گریه کنیم 😅😂

گریه چرا  بیکاری؟ 

از خدامه اصلا یادش نباشه بعدا بهش عذاب وجدان بدم 😂

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔