2777
2789
روزی که درد پریودی و مشکلات روحیش نداری میخوای بخوابی! عزیزم پاشو از این روز لذت ببر

من پایبند به امضاتم سیسی😔💖

دائم الپریود که نیستیم ماهی یه هفته است💀😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

واقعا اینو گفتی منم به فکر افتادم که چه لذتی داره واسشون😂😂😂😂😂😂واقعناااااکاش میشد تجربه کرد😅🤣 ...

😁😁😁

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید...       

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اونوقت فکر میکرد گ.ی

دور از چشم خودش

میرفتم اصلا باهاش گرم صحبت میشدم و میزاشتم فقط اون صحبت بکنه که تت‌ ابد بتونم نگاهش کنم:"))))

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

دور از چشم خودشمیرفتم اصلا باهاش گرم صحبت میشدم و میزاشتم فقط اون صحبت بکنه که تت‌ ابد بتونم نگاهش ک ...

اخ اخ دل و عقل و باختیا🥺

بچه کورد.لبیک یامهدی سن ۱۸تا۲۵ سالگی خیلی عجیبه، بعضی ها هنوز گواهی نامه نگرفتن، بعضی ها دارن ی شرکت اداره میکنن، بعضی ها تاحالا هیچ رابطه ای نداشتن، بعضی ها بچه دارن، بعضیا دارن تو کشورای مختلف سفر میکنن، بعضی ها برای بیرون رفتن از خانوادشون اجازه میگیرن‌،تو این بازه سنی همه چی ممکنه.
موش دایان یعنی چی؟

موش دایان نمیدونم

ولی دایان معنیش زیاده

اون اسم دایان برای پسر خیلی دوست داشت:"))))

در وصل هم ز شوق ای گل در آتشم‌‌‌‌‌‌...                                           عاشق نمی‌شوی که ببینی چه میکشم:)

من پایبند به امضاتم سیسی😔💖دائم الپریود که نیستیم ماهی یه هفته است💀😂

😂😂نه منظورم مشکلات روحی قبل و بعدش هم هست، ما یه هفته وقت استراحت داریم که به قول ایستایی ها یکی میاد همون هفته رو هم برامون زهر میکنه

زندگیم فقط دو حرف خواب خواب..!
پسرا هم کم بهشون تجاووز نمیشه ها🤣🤣🤣

یه پسر هیکلی گنده ک بقیه بترسن ازش 😂😂

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

خدا رحم کرد ی عده تون پسر نشدید 😵‍💫

مگه فکر کردی ادضاع پسرا الان بهتره.شوهرم میگه فلانی گفت اونقدر دوست دارم لوا.ط کنم گفتم مطمئن باش کرده که این قدر راحت به زبون میاره

😂😂نه منظورم مشکلات روحی قبل و بعدش هم هست، ما یه هفته وقت استراحت داریم که به قول ایستایی ها یکی م ...

وایی دقیقاااا🥲😂😂😂😂

قشنگ یه دوره افسردگی کاملو من میگذرونم😭😂

همسر رسمی کیم شی یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street