دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
چون حوصله میخواد و گاهی ترتبیت نادرستشون ادمو زده میکنه
ژیـــــنــا🦂 من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا. انسـان ناصحیـحی هـستم،در همـه ابـعاد رو اعصاب آبـانـیا راه نرید؛میدون مینِ:)https://t.me/Hich_zh
😂😂😂😂😂عزیزممم،یه ویدیو امروز تو اینستا دیدم هی بچه به باباش میگفت صبحه باباش سر به سرش میذاشت میگفت شبه بچه یکی خوابوند تو گوش باباش گفت صبحه🤣کامنتتو خوندم یاد ویدیو افتادم
😂😂😂😂😂عزیزممم،یه ویدیو امروز تو اینستا دیدم هی بچه به باباش میگفت صبحه باباش سر به سرش میذاشت می ...
بخداانقد درد دارم مثلا داش بازی میکرد
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
زبان را مگردان به عیب کسان که خود عیب داری ومردم زبان خدا یک علی داشت. الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد ! پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔